Airline Director te transformă într-un tycoon al liniilor aeriene

  Airline Director este un joc lansat în cursul zilelor trecute în App Store-ul companiei Apple, el fiind conceput special pentru utilizatorii care sunt fani ai titlurilor ce permit controlarea de avioane. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, vorbim despre un joc de tip tycoon care vă oferă posibilitatea de a vă construi cea mai mare linie aeriană care a existat vreodată, dar și de a o controla folosind o interfață intuitivă. Nu mai puțin de 92 de avioane sunt disponibile pentru selectare și utilizare, aproape toate aeroporturile existente pe glob fiind disponibile pentru a crea rute de transport.

Airline Director is an airline management game. Your goal is to build your airline into a global player in the airline business.

-92 aircraft models from different manufacturers.
-Transfer passengers from different airports through your hub airports.
-Supersonic aircraft
-Beautiful airline route maps
-Airports around the world
-Game progression and aircraft from 1955 to 2020
-Manage multiple hub airports

  Având o companie de transport aerian cu rute internaționale veți putea transporta pasageri în oricare dintre zonele importante de pe glob, totul cu avioane supersonice pe care le puteți îmbunătăți în timp. Jocul are un gameplay ce începe în anul 1955 cu avioanele specifice acelei perioade de timp, el evoluând până în anul 2020, deci veți putea experimenta chiar și cele mai noi aparate de zbor care pot fi cumpărate acum. Airline Director este disponibil pentru  DESCĂRCARE în format universal în App Store.

Pretul initial:
Nume:
Airline Director

2.69

s





Developer: Joona Vartiainen
Universala
Categoria: Games


Descriere: Airline Director is an airline management game.

Your goal is to build your airline into a global player in the airline business.

Can you make it as an Airline Manager

FEATURES:
-92 aircraft models from different manufacturers.
-Transfer passengers fro…


Dimensiunea aplicatiei este: 41.8 Mb