SpinSettings implementează o animație grozavă pentru ecranul principal al iOS

  SpinSettings este un tweak lansat în cursul acestei seri în Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul său putem implementa una dintre cele mai grozave animații pentru ecranul principal de aplicații al iOS-ului iDevice-urilor noastre. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, dezvoltatorul acestui tweak a implementat pentru iconița aplicației Settings animația care în mod normal este afișată în momentul actualizării unei versiuni a iOS-ului. Apple a implementat această animație cu multe luni de zile în urmă în iOS, dar ea a fost oferită cu multă vreme în urmă în Cydia.

To change the image that rotates, navigate to /Library/PreferenceBundles/ SpinSettingsSettings.bundle and replace ‘Core.png’ with an image of your liking. Please make sure that the file title of your picture remains as ‘Core.png’. As a suggestion, navigate to Applications/Preferences.app and use the settings icon found in there(usually called icon@xxxx.png) as a base for the new image you want to create.

  SpinSettings este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia, dar jailbreak iOS 8.1 este necesar înainte de a îl putea utiliza.