Asos securizează aplicațiile din iOS în câțiva pași simpli

  Asos este un nou tweak lansat în cursul acestei zile în Cydia pentru toți cei care simt nevoia de o protecție suplimentară pentru aplicațiile disponibile în iDevice-uri, iar mai jos veți afla exact ceea ce oferă el pentru noi. Tweak-ul este gândit pentru a ne oferi metode avansate de securizare a aplicațiilor, acestea putând fi blocate cu un cod de siguranță ce trebuie introdus în momentul accesării, Touch ID fiind deasemenea disponibil. Asos are o pagină de setări securizată folosind aceleași metode, astfel că nimeni nu va putea modifica vreo setare pentru a vă accesa aplicațiile sau tweak-urile.

Asos is a great new app locker which makes protecting your apps both simple an  beautiful. Just select which apps you want locked from prying eyes, choose a passcode to unlock it with (or use the same passcode used to unlock your device) and the apps are immediately protected from everyone you don’t want to see them. Asos is also compatible with TouchID, meaning that unlocking your private apps is never more than just a quick finger press away.

  Practic Asos este o soluție completă pentru protejarea datelor sensibile din iDevice-urile noastre și poate fi utilizat cu oricare dintre aplicațiile disponibile în App Store, așa că nu trebuie să vă  faceți griji în ceea ce privește compatibilitatea. Asos este disponibil pentru cumpărare în Cydia la prețul de 1$, însă necesită efectuarea jailbreak iOS 8.1 înainte de a putea fi instalat.