Password Events permite configurarea de acțiuni la introducerea unei parole sau cod de siguranță, ori citirea unei amprente în iOS 8

  Password Events este un tweak conceput special pentru iPhone, iPad și iPod Touch-urile care rulează iOS 8, el permițând posesorilor acestor terminale să seteze ca anumite acțiuni să fie întreprinse la introducerea unei parole sau cod de siguranță, ori citirea unei amprente în iOS 8. Folosind un meniu dedicat de setări prezent în aplicația Settings a iDevice-urilor, tweak-ul oferă posibilitatea de a rula orice fel de acțiune, mai exact modificarea volumului, a luminozității ecranului, deschiderea unei aplicații specifice, apelarea unui contract, deschiderea unei interfațe de scriere și multe, multe altele.

Adds password events for Activator. Includes an event for fail passcode entry, successful passcode entry, failed TouchID entry and successful TouchID entry.

  Password Events este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia, dar necesită efectuarea jailbreak iSO 8.1 înainte de a putea fi utilizat.