Data Widget – aplicația din App Store care afișează în Notifications Center traficul de date consumat lunar

  Data Widget este o aplicație foarte simplă disponibilă de nu foarte mult timp în App Store pentru iPhone, iPad și iPod Touch, ea permițându-ne să ne monitorizăm rapid traficul de date consumat direct din Notifications Center-ul iOS 8. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, aplicația implementează în Notifications Center un widget ce afișează traficul de date consumat de către noi indiferent de perioada de timp în care a fost făcut. Widge-ul preia informațiile direct din counter-ul iOS-ului, astfek că veți ști oricând exact ce trafic de date ați consumat folosindu-vă terminalul.

The first iOS data widget, a single swipe is all! It takes a creative design named double progress, which brings time and data in one simple diagram. You can see all at a glance . Compatible with all carrier networks! Real-time monitoring,history. Green App: no consumption data, no GPS, no ads.

  Deși widget-ul poate fi o metodă excelentă de a monitoriza traficul de date consumat, nu vă recomand să vă administrați alocația lunară de trafic din abonament în baza sa deoarece operatorii de telefonie mobilă calculează diferit conectările voastre. Data Widget este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Data Widget

Gratuit

DESCARCA





Developer: JI DASHENG
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: The first iOS data widget, a single swipe is all!

It takes a creative design named double progress, which brings time and data in one simple diagram. You can see all at a glance .

Compatible with all car…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.4 Mb