Prima Pagina aplicatii Data Widget – aplicația din App Store care afișează în Notifications Center...

Data Widget – aplicația din App Store care afișează în Notifications Center traficul de date consumat lunar

  Data Widget este o aplicație foarte simplă disponibilă de nu foarte mult timp în App Store pentru iPhone, iPad și iPod Touch, ea permițându-ne să ne monitorizăm rapid traficul de date consumat direct din Notifications Center-ul iOS 8. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, aplicația implementează în Notifications Center un widget ce afișează traficul de date consumat de către noi indiferent de perioada de timp în care a fost făcut. Widge-ul preia informațiile direct din counter-ul iOS-ului, astfek că veți ști oricând exact ce trafic de date ați consumat folosindu-vă terminalul.

The first iOS data widget, a single swipe is all! It takes a creative design named double progress, which brings time and data in one simple diagram. You can see all at a glance . Compatible with all carrier networks! Real-time monitoring,history. Green App: no consumption data, no GPS, no ads.

  Deși widget-ul poate fi o metodă excelentă de a monitoriza traficul de date consumat, nu vă recomand să vă administrați alocația lunară de trafic din abonament în baza sa deoarece operatorii de telefonie mobilă calculează diferit conectările voastre. Data Widget este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Data Widget

Gratuit

DESCARCA

Developer: JI DASHENG
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: The first iOS data widget, a single swipe is all!

It takes a creative design named double progress, which brings time and data in one simple diagram. You can see all at a glance .

Compatible with all car…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.4 Mb


 • Paul

  nu calculeaza corect, am consumat 50mb si imi arata ca am consumat 100 🙂

 • andi

  daca IOS tot are counter pentru traficul de date de ce nu au si o optiune de limitare sau oprire trafic de date la o valoare setata de utilizator cum este la android , dar se pare ca mai importante sant companiile de telefonie decat clienti care platesc 800 euro pe un iphone …sant patit cu vodafone ca am consumat net de 120 euro peste cat aveam inclus in abonament fara sa imi dau seama si scuza celor de la vodafone a fost ca nu am primit vreun SMS ca am depasit netul disponibil la abonament ca era 2 dimineata si atunci nu functioneaza sistemul automat de avertizare prin SMS ca depasisem netul din abonament ….daca aveam o optiune in telefon de oprire automata a datelor in cazul depasiri fara sa mai instalez tertze aplicati pt asa ceva cum este pe android nu mai era nevoie sa trec prin stres si nervi degeaba cu cei de la vodafone care intrun final mi-au facut o reducere de 10 euro la factura …telefonul in cauza era un iphone 5C si daca va intrebati cum am reusit sa depasesc cu aproape 1GB peste cat aveam , eeei de vina a fost routerul wireless la care picase netul sau a ramas fara curent si telefonul a trecut automat pe 3G si a continuat sa downloadeze fara sa imi dau seama …o optiune in acest sens in setari la iphone ar fi fost ideala pentru utilizatori care nu au foarte mult net de la operatori

 • KTALIN

  Eroare si pe Ipad e 1,79€ dar apare la Pret initisl GRATUIT

 • ieri a fost gratuita.

 • Katalin

  Ok,merci.