Prima Pagina aplicatii Iată cum instalezi WhatsApp Messenger beta pentru iPhone 6 și iPhone 6...

Iată cum instalezi WhatsApp Messenger beta pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus folosind App Sync

  WhatsApp Messenger nu a fost încă actualizată pentru a fi compatibilă cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus, asta în ciuda faptului că dezvoltatorii săi testează de ceva vreme versiuni beta cu interfață specială pentru aceste terminale. Acum aproximativ o săptămână de zile v-am explicat cum puteți instala o versiune beta a aplicației, dar ea putea fi instalată doar dintr-o sursă nesigură. Astăzi vă ofer o metodă alternativă pentru instalarea aplicației folosind o versiune descărcată direct din serverele companiei WhatsApp, deci veți fi siguri că instalați o versiune care nu a fost modificată în vreun fel de către cineva.

  Pentru a urma această procedură este necesar să faceti Pangu iOS 8 jailbreak, altfel întregul procesul nu poate fi urmat, asta deoarece Apple nu permite instalarea de aplicații din diverse surse dacă ele nu au fost semnate special pentru dispozitivele noastre.

 1. Deschideți Cydia și adăugați repo-ul: http://cydia.angelxwind.net,
 2. Instalați pachetul AppSync Unified.
 3. Accesati acest link a website-ului WhatsApp.
 4. Apăsați chenarul albastrul pentru a inția instalarea și acceptați orice mesaj de alertă vă este afișat.

  După finalizarea procedurii veți avea aplicația instalată și pregătită pentru utilizare în iDevice-urile voastre. Problema cu acest proces este că dacă în App Store va ajunge versiunea beta instalată de către voi în terminale, atunci va trebui să ștergeți aplicația și să o instalați pe cea din App Store pentru a putea instala în viitor alte actualizări pentru ea.

 • xetrad

  Am w’up pe ios 8.1 i 6s optimizat
  Fara cydia

 • Da, dar instalat dintr-un website chinezesc.

 • iTu

  eu nu il inteleg pe zuckerberg, un app asa de popular si inca nu a facut optimizarea ptr ip6. probabil lucra la ceva nou.

 • Cristian

  Acelasi lucru s-a intamplat si cu actualizarea design-ului de la iOS6 la iOS7 daca va aduceti bine aminte. Deci este ceva normal pentru WhatsApp.

 • laurentiu

  Pana la urma acel appsync unified merge fara probleme pe ios8? din ce stiam eu parca nu s-a lansat inca un appsync pt ios8 care poate fi instalat fara a cauza alte zeci de probleme in ios. sau poate nu sunt informat eu prea bine! ms