WhatsApp Messenger – instalare versiune beta compatibilă cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus care aduce alte schimbări importante

  WhatsApp Messenger este cea mai populară aplicație de mesagerie text de pe glob, însă în ciuda acestei populariăți dezvoltatorii săi nu au făcut-o compatibilă cu ecranele terminalelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus la peste o luna după lansarea lor. Ieri v-am explicat o metodă simplă de a face WhatsApp Messenger compatibilă cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iar astăzi vă ofer o soluție care implică instalarea aplicației originale, mai exact o versiune beta a sa care a fost concepută de către compania WhatsApp.

  WhatsApp Messenger 2.11.14.121 va fi instalată în terminalele voastre după urmarea acestei proceduri, dar pentru că vorbim despre o versiune beta a aplicației, așteptați-vă ca ea să aibă probleme de funcționare. Din păcate instalarea acestei versiuni beta va genera probleme în cazul în care veți dori să reveniți la versiunea disponibilă în App Store, așa că o instalați pe propria răspundere în terminale și cu riscurile aferente acestei proceduri.

  WhatsApp Messenger beta este disponibilă în două versiuni, una în această pagină a website-ului oficial WhatsApp și una în această pagină, cea de-a două nefiind 100% de încredere, dar este singura din care am putut instala aplicația. Indiferent de situație, va trebui să acceptați ca fie WhatsApp, fie compania chinezească să ruleze aplicația și să aibă acces la contactele voastre.

10 COMENTARII

  1. As vrea sa pun inapoi ultima versiune care nu ma umplea de notificari care sa imi spuna ca nu am notificarile din iphone active. Fucking shit!