Regizorul singurului film Steve Jobs produs după o biografia autorizată vorbește despre actorii principali

  Aaron Sorkin este regizorul singurului film Steve Jobs produs după o biografie autorizată a celebrului fost CEO al companiei Apple, ar într-un interviul pentru un mare ziar american el vorbește despre actorii principali ai viitoarei pelicule. Filmul produs de către cei de la Sony a avut mari probleme în a găsi un actor principal pentru a îl interpreta pe Steve Jobs, iar Sorkin susține că un anunț privind omul care îl va interpreta pe iubitul fost CEO Apple va fi făcut în curând, Michael Fassbender fiind acum în discuții cu celebra casă de producție.

It’s a 181-page script, about 100 of it is that one character. [I]in the case of Steve Jobs, it’s the relationships he had – particularly with his daughter, Lisa – that drew me to it.

 Întregul film va avea în centru trei momente importante din viata lui Steve Jobs, ele fiind organizate în scene de câte 30 de minute ce detaliază prezentarea primului Mac, a companiei NeXT și a iPod-ului. Separat, Sorkin susține că fiica inițial nerecunoscută de către Steve Jobs, Lisa, va juca un rol important în viitorul său film, asta în ciuda faptului că mama sa naturală a refuzat să colaboreze cu scriitorul biografiei autorizate a lui Steve Jobs. Sorkin a prezentat în detaliu relația pe care Steve Jobs a avut-o cu Lisa de-a lungul vieții sale totul în cele trei segmente ale prezentărilor făcute de către Jobs.

  Deocamdată nu se știe când va fi lansat în cinematografe filmul, dar probabil îl vom vedea anul viitor.