Scenariul filmului Steve Jobs a a fost publicat pe internet

scenariu film Steve JobsScenariul filmului Steve Jobs a fost publicat in totalitate pe internet inc ursul noptii trecute, iar aparitia sa este surprinzatoare avand in vedere ca universal inca il difuzeaza in cinematografele din SUA.

Desi ati putea crede ca un angajat al celor de la Universal a publicat intregul scenariu pe internet, in realitate chiar casa de productie a facut acest lucru, cel mai probabil in ideea de a le oferi americanilor posibilitatea de a descoperi ceea ce ofera filmul si de a il vedea in cinematografe.

Aaron Sorkin a fost extrem de laudat pentru scenariul scris pentru filmul Steve Jobs, insa asta nu a convins lumea sa viziteze cinematografele americane pentru a cumpara bilete si a vedea filmul care povesteste o parte din viata celebrului co-fondator Apple, Steve Jobs.

Din pacate marea majoritate a povestilor prezentate de catre Aaron Sorkin in scenariul sau sunt pure inventii, astfel ca filmul nu prezinta chiar atat de exact viata lui Steve Jobs, acesta fiind cel mai probabil unul dintre motivele pentru care lumea a evitat filmul, cel putin pana acum.

Daca sunteti interesati de scenariu, il puteti citi in aceasta pagina.