SendDelay implementează un sistem inteligent pentru trimiterea de mesaje text din iDevice-uri

  SendDelay este un nou tweak disponibil din cursul nopții trecute în Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar prin intermediul său putem implementa un sistem inteligent de trimitere a mesajelor prin intermediul aplicatiei Messages a iOS. Mai exact, tweak-ul este gândit pentru a ne permite să stabilim o perioadă de intărziere pentru expedierea unui mesaj scris si teoretic trimis folosind aplicatia Messages. Intărzierea poate fi de câteva secunde și ne oferă posibilitatea de a ne răzgândi în ceea ce privește trimiterea efectivă a acelui mesaj, el putând fi mai apoi anulat de către noi.

Ever watch a message send and wish you could cancel it due to a mistake or otherwise? Well now you can! SendDelay enables you to cancel your message from being sent for a certain duration after you hit the send button. This supports messages sent through the quick reply interface as well!

  SendDelay este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia, dar jailbreak iOS 8.1 trebuie făcut înainte de a îl putea instala în terminalele noastre.

1 COMENTARIU