Prima Pagina aplicatii Alegeri prezidențiale 2014 : votează, raportează toate neregulile din secțiile de vot,...

Alegeri prezidențiale 2014 : votează, raportează toate neregulile din secțiile de vot, afla locațiile secțiilor de vot și declarația pe proprie răspundere

  Săptămâna trecută v-am vorbit despre o aplicație specială pentru alegeri prezidențiale 2014 numită OpenVote, ea permițând oricărui român să semnaleze rapid neregulile existente în secțiile de votare, fie că ele se află pe teritoriul României, fie că ele se află în străinătate. Aplicația este concepută pentru a afișa datele în timp real pe un website dedicat la care au acces instituțiile mediatice și societate civilă, însă desigur că nimic nu generează mai multă atenție decăt raportarea problemelor pe rețelele de socializare Facebook sau Twitter, așa că alegeți metoda care va aduce mesajul mai rapid în atenția prietenilor voștri.

  Alegeri prezidențiale 2014 au motivat mii de români din străinătate să aștepte la cozi lungi în fața ambasadelor sau centrelor consulare pentru a fi siguri că vor reuși să își exercite dreptul fundamental garantat de constituție, așa că vă recomand să faceți efortul de amerge la vot indiferent unde vă aflați. Ziua de astăzi va fi punctul de pornire al unei schimbări importante, indiferent care ar fi ea, după 10 ani și este extrem de important să vă mergeți la vot pentru a garanta României un viitor mai bun cu un viitor președinte care să fie ales în urma unei reprezentări cât mai bune din partea românilor!

  Acum și căteva sfaturi pentru vot: trebuie să plasați ștampila în interiorul pătratului cu numele unui candidat, trebuie să așteptați căteva secunde pentru ca acea cerneală de pe ștampilă să se usuce înainte de a închide buletinul și înainte să îl băgați în urnă trebuie să verificați dacă pe spate are ștampila de control. În această pagină găsiți locațiile secțiilor de votare de pe întregul glob, iar în această pagină aveți declarația pe proprie răspundere care trebuie semnată în străinătate înainte de a merge la o secție de vot. Trebuie să aveți foarte mare grijă la aceste lucruri, altfel votul vostru va fi anulat.

  Partajați această pagină și prietenilor voștri pentru a îi atenționa cum să voteze corect și nu uitați că pe iDevice.ro puteți urmări rezultatele alegerilor prezidențiale 2014 de pe smartphone, tabletă sau PC în pagina TV LIVE.

 • seby

  Câți dintre voi vreți sa iasă mincinosul (ca sa nu spun altfel) de Ponta ?!!!!

 • LZD

  Acest blog s-a transformat de cateva zile intr-unul politic. Trist.

 • Seba

  Majoritatea care il vor vota se vor ascunde mai apoi dupa perdele pt ca sunt mai multi ca noi tinerii. Dar va iesi un scandal monstruos daca iese PUIE MONTA

 • @LZD: Trist este sa nu iesi la vot, indiferent cu cine votezi.

 • Seba

  Bine punctat zaone. @LZD tipic de roman care se ascunde dupa perdele.

 • LucianS

  Iesiti fratilor la vot,este un drept dar nu o obligatie,decat, parerea mea ,morala.

 • OvidiuB

  Cum pot posta pe facebook ca votez ? Am dat cancel dimineata la chestia aia

 • seby

  Cum poți sa spui ca s-a transformat intr-un site politic , când se vorbește de politica 2 zile la 5 ani :))))))))))))

 • @OvidiuB: Nu-ti mai apare.

 • B06DAN

  @zaone. Sa stii ca ti-ai mai spalat din pacate. Sa stii ca m-ai facut sa imi aduc aminte de Zaone de la inceputuri. Indeamna-i pe oameni sa voteze.

 • Seba

  Na ca puie monta ce sa mai

 • lucian

  Stima si repspect tuturor care au votat azi?

 • lucian

  Stima si respect celor care au votat azi!

 • CLAUDIU DANIEL

  Pana la urma reusit sa votez pe seara ! Pe zi trebuia sa stau 3-4-5 ore mancaiar jelea !!:((