Apple este incapabila sa respecte termenele de livrare pentru iMac Retina Display

  Toamna aceasta Apple a lansat iMac Retina Display si le-a oferit utilizatorilor sai pentru prima data posibilitatea de a cumpara un Mac echipat cu ecran 5K, dar din pacate nu este capabila sa livreze unitatile comandate de catre clienti prin intermediul magazinelor sale. In momentul de fata Apple listeaza termene de livrare de 2 – 3 saptamani pentru iMac-urile sale, iar pentru ca lucrurile sa fie si mai rele, si-a anuntat clientii care au comandat deja un astfel de produs ca livrarea sa va fi intarziata, cel mai probabil, din cauza problemelor de productie ale partenerilor contractati pentru a le asambla.

  Conform unor email-uri primite de la compania Apple, se pare ca termenele de livrare ale iMac Retina Display au fost amanate cu pana la doua saptamani de zile in anumite cazuri, asta desi produsele au fost comandate la o saptamana dupa lansare. Apple nu a oferit detalii cu privire la problemele care o impiedica sa livreze comenzile clientilor sai, preferand doar sa specifice faptul ca o intarziere neasteptata impiedica livrarea la timp. Acestea fiind spuse, achizitionarea unui iMac Retina Display se va dovedi a fi dificila in perioada sarbatorilor de iarna, dar probabil nimeni nu mai este uimit de asemenea probleme.

2 COMENTARII

  1. La mine nu au fost probleme, chiar a venit in 3 saptamani de la avans, tinand cont ca pt cele de anul trecut am asteptat 4 saptamani jumatate