iOS 8.1.1 – de ce nu merge jailbreak, de aduce nou si de ce sa in instalez ?

18

  iOS 8.1.1 este disponibil pentru instalare de doua ore si probabil va intrebati deja de ce nu puteti face jailbreak si care sunt noutatile fantastice in baza carora ar trebui sa il instalati in propriile terminale. Solutia de jailbreak Pangu a fost blocata deoarece hackerii chinezi care au lansat-o au avut in gand doar obtinerea unei compensatii financiare de la o companie chinezeasca ce distributie aplicatii piratate pentru iDevice-uri. In aceasta idee ei au folosit vulnerabilitati “imprumutate” de la un alt hacker si au lansat aceasta solutie temporara de jailbreak pentru lumea intreaga, alta nemaifiind zvonita pentru a fi disponibila.

  iOS 8.1.1 blocheaza jailbreak-ul dar ce aduce in compensatie? Ei bine vorbim despre rezolvarea unei multitudini de probleme ale sistemului de operare, dar mai important, despre imbunatatirea performantelor terminalelor noastre. Da, ati citit bine, iOS 8.1.1 imbunatateste in principal performantele iPad 2 si iPhone 4S, dar separat de ele performantele restului iDevice-urilor sunt deasemenea imbunatatite de catre compania Apple pentru noi. In acasta idee principala motivatie pentru a instala iOS 8.1.1 vine pentru posesorii de iPad 2 si iPhone 4S unde performantele au fost intr-adevar mult imbunatatite, insa pentru restul iDevice-urilor nu se intampla acelasi lucru.

  In concluzie, daca aveti jailbreak nu il parasiti, daca nu aveti jailbreak atunci instalati iOS 8.1 cat mai aveti ocazia si il puteti face, iar daca nu va intereseaza jailbreak-ul atunci faceti fara griji update la iOS 8.1.1.