iOS 8.1.1 – de ce nu merge jailbreak, de aduce nou si de ce sa in instalez ?

  iOS 8.1.1 este disponibil pentru instalare de doua ore si probabil va intrebati deja de ce nu puteti face jailbreak si care sunt noutatile fantastice in baza carora ar trebui sa il instalati in propriile terminale. Solutia de jailbreak Pangu a fost blocata deoarece hackerii chinezi care au lansat-o au avut in gand doar obtinerea unei compensatii financiare de la o companie chinezeasca ce distributie aplicatii piratate pentru iDevice-uri. In aceasta idee ei au folosit vulnerabilitati “imprumutate” de la un alt hacker si au lansat aceasta solutie temporara de jailbreak pentru lumea intreaga, alta nemaifiind zvonita pentru a fi disponibila.

  iOS 8.1.1 blocheaza jailbreak-ul dar ce aduce in compensatie? Ei bine vorbim despre rezolvarea unei multitudini de probleme ale sistemului de operare, dar mai important, despre imbunatatirea performantelor terminalelor noastre. Da, ati citit bine, iOS 8.1.1 imbunatateste in principal performantele iPad 2 si iPhone 4S, dar separat de ele performantele restului iDevice-urilor sunt deasemenea imbunatatite de catre compania Apple pentru noi. In acasta idee principala motivatie pentru a instala iOS 8.1.1 vine pentru posesorii de iPad 2 si iPhone 4S unde performantele au fost intr-adevar mult imbunatatite, insa pentru restul iDevice-urilor nu se intampla acelasi lucru.

  In concluzie, daca aveti jailbreak nu il parasiti, daca nu aveti jailbreak atunci instalati iOS 8.1 cat mai aveti ocazia si il puteti face, iar daca nu va intereseaza jailbreak-ul atunci faceti fara griji update la iOS 8.1.1.

18 COMENTARII

  1. Deci 4S-ul zbarnaie cu 8.1.1 si 5S-ul sau 6-le merg la fel? Si de ce zbarnaie si Air 2,nu este si asa cel mai puternic idevice?

  2. Off topic ,zaone ajuta-ma te rog ,am dat actualizare soft la iPhone 5s iar fiica-mea in timpul procesului mi-a scos USB din laptop si acum imi apare cablu usb si iTunes pe ecran la iPhone si nu mai face nimic iar itunesul nu mi-l recunoaște , ce as pitea face? Va rog sa ma ajutați ca nu le prea am, dacă se poate pașii cât mai băbește . Mulțumesc

  3. @amfetamin , permite-mi sa iti declar cel mai pro*t post al lunii. 1 la mana Zaone vorbea despre iPhone 4S si iPad 2, nu de iPad Air 2. 2 la mana terminalele 5S si 6 nu au probleme cu performantele cum are 4s-ul, drept urmare nu necesita foarte multe modificari . Invata sa citesti .

  4. @amfetamin, ideea e ca performanțele se vor vedea pe iPhone 4s si iPad 2 (ele sunt cele cu probleme) pe restul nu vor vedea!! Exact ca di cum ai instala un Windows Xp in loc de Windows 7 pe un calculator de ultima generație si unul de prin 2007!!

  5. @clau: bagă terminalul in dfu: lași iphonul conectat la iTunes,tii apăsat pe ambele butoane timp de 10 sec, iar după cele 10 sec dai drumu la butonul Powel, mantinant încă 10 sec butonul Home. După care ar trebui sa iti recunoaca terminalul, si poți face restaurare.

  6. Mai e si in = il… De la o vreme zaone cred ca scrie articolele de pe iphone… Stiu ca o sa-mi stergi postul la fel ca toate care nu-ti convin tie…

  7. Cum scade bateria telefoanelor..asa va cadea si procentele din vanzarile Apple daca continua cu astfel de update-uri de toata mila. De ce mai permit versiunile beta daca nu rezolva in proportie de 100% toate bug-urile si problemele?
    Ma bucur ca sunt utilizator de Android in casa mea. Restul se plang de iphone-urile lor.

  8. Din pacate daca nu adduce imbunatatirea Touch-ID-ului la iPhone 6, adica sa scapam de acel lag imens …. nu prea ma incanta acest 8.1.1