iOS 8.1.1 a fost lansat de Apple!

  iOS 8.1.1 a fost alnsat de catre companie Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de operare fiind compatibila cu toate idevice-urile ce puteau rula iOS 8. Actualizarea aduce in principal pentru noi rezolvarea problemelor de functionare ale versiunilor anterioare ale sistemului de operare, dar si imbunatatirea radicala a performantelor terminalelor iPhone 4S si iPad 2, restul iDevice-urilor beneficiind deasemenea de pe urma sa.

  iOS 8.1.1 nu rezolva doar probleme de functionare, ci blocheaza in acelasi timp solutia de jailbreak Pangu 8 lansata in cursul lunii recute, compania Apple facandu-si un obiectiv de a bloca extrem de repede orice fel de solutii de jailbreak. Din pacate daca veti instala iOS 8.1.1 nu veti mai putea face jailbreak pana cand o noua solutie de jailbreak va fi lansata, asa ca este recomandabil sa o evitati in perioada urmatoare. Daca nu ati facut inca update la iOS 8.1, ar fi bine sa o faceti in orele urmatoare deoarece compania Apple va mentine deschisa posibilitatea de a face restore la aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 8.1.1 este disponibil in doua versiuni in momentul de fata, una cu build-ul 12B435 pentru 29 de iDevice-uri si una cu build-ul 12B436 pentru alte 7 iDevice-uri.