Teatrul de Comedie Bucuresti are începând de astăzi aplicație în App Store

  Teatrul de Comedie Bucuresti  este o instituție culturală românească, însă în acelați timp este denumirea aplicației disponibile în App Store pentru ea, lansarea în magazinul de aplicații având loc cu doar doar două zile în urmă. După cum puteți vedea și din imagini, aplicația oferă informații privind programul zilnic al tuturor spectacolelor, informații detaliate despre spectacolele care rulează în teatru, oferind în același timp și posibilitatea de a trimite mesaje actorilor. Mai mult decăt atât, aplicația listează fotografii și clipuri video din timpul reprezentațiilor, permițând inclusiv achiziționarea de bilete online de către cei interesați.

Aplicația mobilă oficială a Teatrului de Comedie București. Calendarul permanent actualizat al spectacolelor, biografiile tuturor actorilor, regizorilor și scenografilor teatrului, descrierea completă a tuturor spectacolelor stagiunii, cu fotografii și videoclipuri. Bilete online. Știri culturale.

  Aplicația Teatrul de Comedie Bucuresti este disponibilă într-un format compatibil cu iPhone și iPod Touch, ea putând fi DESCĂRCATĂ GRATUIT din App Store oricând.

Pretul initial:
Numele:
Teatrul de Comedie Bucuresti

Gratuit

DESCARCA





Developer: EDISCA EOOD
Categoria: Lifestyle


Descriere: Aplicaia mobil oficial a Teatrului de Comedie Bucureti. Calendarul permanent actualizat al spectacolelor, biografiile tuturor actorilor, regizorilor i scenografilor teatrului, descrierea complet a tuturor …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.0 Mb