Activare iPhone codat – mai este posibilă ?

  Activarea iPhone codat pe un operator de telefonie mobilă din orice țară de pe glob poate fi făcută cel mai ușor cu ajutorul cartelei originale a operatorului pe care este codat acel terminal, activarea fiind făcută fie direct din dispozitiv, fie folosind iTunes. Deși în trecut soluțiile de jailbreak erau utilizate pentru a activa terminalele codate de către operatorii de telefonie mobilă, în momentul de față acest lucru este imposibil de realizat software. Hackerii dezvoltatori de soluții de jailbreak au renunțat la acest sistem din cauza problemelor legale utilizate de către folosirea lor, astfel că nu vom avea ceva similar prea curând.

  Puteți activa iPhone codat pe un operator de telefonie mobilă folosind anumite cartele de activare, dar din păcate ele nu pot fi utilizate și pentru cele mai recente smartphone-uri Apple, adică iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Vechile terminale iPhone 5C și iPhone 5S pot fi activate folosind aceste cartele de activare, dar desigur că ele nu funcționează chiar cu orice operatori de telefonie mobilă de pe glob. Din păcate nu există vreo modalitate de a plăti pentru activarea terminalelor, singura metodă sigură de a avea un dispozitiv ce se poate dezactiva oricând fiind decodarea permanentă.

  V-am recomandat de ani și ani de zile să cumpărați terminale decodate și acum nu pot decât să vă recomand din nou același lucru, iar dacă aveți un terminal ce nu poate fi activat, atunci, puteți face decodare permanentă cu ajutorul celor din secțiunea decodări a forumului iDevice.ro.

3 COMENTARII