Groups – Facebook anunta lansarea unei noi aplicatii pentru iPhone si iPad

2

  Groups este denumirea unei noi aplicatii dezvoltate in momentul de fata de catre compania Facebook, e afiind prezentata in imaginea de mai sus si pregatita pentru lansare oficiala in App Store in perioada imediat urmatoare. Groups, sau grupuri, ne va oferi posibilitatea de a accesa grupurile in care suntem adaugati pe reteaua de socializare Facebook, ea oferind posibilitatea de a interactiona cu oricare dintre utilizatorii prezenti acolo. Exact precum aplicatia principala Facebook, cea numita Gruops va permite orice fel de interactiune si vizualizare de continut, fiind restrictionata doar la accesarea acestui segment a retelei de socializare.

This app gives you a dedicated space for you and your groups.  See all of your Facebook Groups in one place. Discuss, plan and collaborate easily and without distractions. Follow your groups here or on Facebook, whichever is easier for you.

– Create a group for just about anything.
– Share information, post photos and links, and stay in touch.
– Discover and join new groups for whatever you’re into.

  Groups este o noua tentativa a companiei Facebook de a fragmenta aplicatia principala disponibila pentru terminale mobile, totul intr-o incercare de a o face mai usoara de utilizat, avand in vedere numeroasele sale probleme. Nu se stie deocamdata cand va fi lansata aplicatia Groups, insa de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta.