Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus si iPad Air 2 au ecrane de calitate mai...

iPhone 6 Plus si iPad Air 2 au ecrane de calitate mai slaba decat cele ale competitorilor

  iPhone 6 Plus si iPad Air 2 au fost lansate anul acesta de catre compania Apple si in ambele regasim ecrane noi dezvoltate de catre compania americana, ele trebuind teoretic sa fie mai bune decat cele folosite in vechile iDevice-uri. Conform unui review facut de catre specialisti in ecrane pentru terminale mobile, noile produse ale Apple au performante inferioare celor inregistrate pentru Samsung Galaxy Note 4 in basic mode, Microsoft Surface Pro 3, Samsung Galaxy Tab S 10.5 basic mode si Amazon Kindle Fire HDX 8.9, tableta Apple avand cele mai slabe rezultate totale.

Its seems likely that Apple has concentrated on the important Red to Green part of the Color Space, which includes both the Skin Tone and Organic Colors. On the other hand, both the iPhone 6 Plus and iPad Air 2 are in last place for the Full Gamut Color Accuracy. This is partly the result of an over saturated Blue primary that distorts almost the entire Blue Region, which accounts for about half of the half of the entire Color Space and increases the Average Color Error, and also partly due to the less accurate bluish White Point.

  In cadrul testelor a fost verificata intreaga gama de culori, tonurile de culori pentru afisarea fetelor utilizatorilor, culorile organice si multiple culori din gama albastra. Produsele companiei Apple au avut rezultate bune doar in ceea ce priveste afisarea fetei utilizatorilor in poze, in restul categoriilor ele fiind depasite de catre produsele competitoare, asta luand in considerare faptul ca ele s-au descurcat foarte bine si in cele 2 categorii initiale. Conform testului, Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran dintre toate terminalele mobile testate de catre expertii de la DisplayMate si asta spune multe despre realizarea celor de la Samsung.

  Daca va intrebati de ce nu este listat si iPhone 6 in grafic, ei bine expertii sustin ca ecranul sau are performante similare cu cel al iPhone 6 Plus, deci prezenta nu este necesara.

 • unu

  Daca Apple ar colabora cu Samsung, ar fi o treaba buna pentru consumatori… Nu mai putem vorbi de copiat, pentru ca la capitolul “calitatea ecranului”, Samsung este rege. Ecranul ofera maximul de experienta a unui smartphone sau tableta, practic produsele astea traiesc prin calitatea ecranului, iar aici, Samsung este rege.

 • Melody

  interesant. Acum e clar ca apple a ratat cele doua produse. Se vor vinde cu 5 bucati mai putin decat au anticipat

 • Melody

  Samsung? N-am auzit niciodata de ea!

  Samsung n-a fost niciodata leader, dar s-a zbatut sa faca piata lansand orice, oricand, oriunde.
  Tv, mobil, tableta, laptop, mouse, boxe, cd/mp3, camere video, foto, masini de spalat, cuptor, frigider, AC, aspirator, laptop, memorii, hdd.., cred ca lista poate continua inca pe atat.
  Idem LG si Sony.
  Ei si cand vine vorba de premium product, ce sa vezi? Produse de duzina cu pret de premium.
  Sunt si ei interesati sa produca si pentru altii, pt ca asa tot se intorc si la ei o parte din banii pe care ii produc altii.
  Dar nu stiu cat va merge chestia asta.

 • robie

  unu, adevarat!

 • vlad

  @melody..macar intereseazate înainte sa vorbești…telefoanele sunt ok..la Smart tv este cel mai ok cu un ecran absolut fantastic ,ssd de la samsung sunt printre cele mai bune..se bate inclusiv cu corshair si printre altele ssd-urile produse de ei sunt ieftine pentru ce oferă si cu o calitate exceptionala ,de memorii ram nici nu mai spun..si dacă ecranul amoled de la samsung(singurii care ai reusit pana in acest moment sa il controlrze si sa ii dea paobilitatea utilizatorului sa schimbe contrastul si calitatea doar prin setari este foarte ok)si nu ar fi rău ca el sa fie si pe iphone.

 • Carax

  @vlad: Smart TV Samsung e cel mai bun? Te referi la Smart hub, nu? Ca daca aici te referi la calitatea imaginii pe un TV Samsung habar n ai ce vorbesti. Negrul de pe Samsung e gri băiatule. Ei pana la tehnologia amoled nici nu au avut vre un TV full led ca si Philips( are si protecție antiorbire) si Sony. Cauta si tu Topuri sa vezi calitatea imaginii si unde se clasează Samsung, rau in spate chiar si la LG si in acest top nu includ Bang Olufsen sau Bose.

 • cccc

  Cum de se face ca Samsung e in doliu ca iPhone 6 se vinde mai bine decât note 4

 • benise

  Samsung este lider de piață pe tv și smartphone, ăsta este statistica este oficial,vand cel mai bine.La tv eu încă rămân devotat Sony pentru calitatea imaginii și brand, dar adevărul este ca Samsung este compania cea mai dinamica din lume în acest domeniu.Daca la tv este o lupta Samsung vs Sony, iar pe mobile (tablete&smartphone) intre Apple și Samsung după cum se vede punctul comun este Samsung..