iOS 8.1.1 rezolva o problema majora a aplicatiilor

  iOS 8.1.1 a fost lansat aseara si printre noutatile majore implementate de catre compania Apple pentru noi se afla si o rezolvare a unei probleme majore ce afecta aplicatiile instalate in terminalele iPhone, iPad si iPod Touch prin App Store. Problema despre care vorbesc are legatura cu iCloud, mai exact ea inchizand subit aplicatiile instalate in terminalele noastre in timpul utilizarii si conectarii la iCloud. Mai exact, unele aplicatii se blocau in timpul accesarii daca necesitau conectarea la iCloud pentru a prelua date, ele incepeau sa functioneze dupa cateva zeci de secunde, dar pe parcursul utilizarii se inchideau subit.

  iOS 8.1.1 rezolva definitiv aceasta problema pentru noi, dar mai mult decat atat, rezolva si o problema a share sheets, adica sistemul care ne permite sa partajam continut in diverse aplicatii, retele de socializare, sa salvam poze, etc. Pana in momentul acestei actualizare aceste share sheets nu salvau ordinea butoanelor folosite de catre noi indiferent in ce aplicatie le utilizam, dar acum compania Apple a rezolvat totul astfel ca indiferent cum va veti ordona butoanele, ele isi vor pastra locatia.

  Desi aceasta din urma problema nu a fost importanta, prima dintre ele a generat numeroase batai de cap pentru utilizatori si acum veti putea folosi multe aplicatii fara probleme desi ele functioneaza in baza sistemului iCloud.

21 COMENTARII

  1. Părerea mea este ca Apple trebuia sa rezolve cu totul alte aspecte ale sistemului de operare care erau mult mai urgente si care afectează o parte mai mare de utilizatori !!!

  2. Zaone… Am o întrebare te rog frumos, cum as Putea rezolva problema cu hotspot personal pe 8.1… Nu-mi apare deloc in configurări. Trebuie sa intru la setări rețea ? Ca nu gasesc. Aștept răspuns. Mulțumesc 🙂

  3. E praf incepand cu 8. Numai probleme intampin la 5s, e jalnic wifi hotspot abea il activez dupa zeci de incercari, agata cateodata meniul iar dupa ce vb la telefon si il blochez imediat nu se mai aufe sunetul acela de blocare. Patetic

  4. @Bica Bogdam: Multumesc de remarca cu autonomia. Eu pe 8.1 sunt foarte multumit de autonomia pe iPhone 6. Singura problema pe care o am este lagul foarte mare cand resping un apel. Im trebuie vreo 15 – 20 secund pana pot apela pe cel care m-a sunat. Si cand raspund la un apel dureaza ceva pana se conecteaza dar avand in vedere ca autonomia e multumitoare trec cu vederea acest aspect deranjant de la refuzul unui apel. Eu alte probleme pe 8.1 nu am.

  5. Salut! Am un 5s de cand a aparut ios 8 pot sa spun ca nu am avut nici o problema..am observat doar ca bateria se descarca cu 2% mai repede..

  6. Observ ca la 8.1.1 imi dispare semnalul ,pe iPhone 6 nu,specific pe un terminal iPhone 5s am problema,a mai patit careva..înainte nu am avut problema asta,decât cu 1-2 secunde la răspuns care nici acum nu e rezolvată..

  7. Pe iphone 6 nu mai am lag la raspuns apel, nici la respins apel, nici problema cu autonomia, dupa trecerea la 8.1.1. Per total sunt multumit dupa 18 ore de cand am instalat

  8. Pe mine ma omoara lag-ul de la Touch ID, la 5s cu IOS 7.1.2 mergea foarte bine. La IOS 8.1 iPhone 6 merge foarte greu recunoasterea amprentei. Se pare ca IOS 8.1.1 nu rezolva nici acum aceasta problema. Asa ca inca mai stau pe 8.1.

  9. Eu azi am onservat ca in facebook daca dau pe o poza nu mai pot iesi din ea decat inchizand programul. Ios 8.1.1 iphone 4s