iOS 8.1.1 rezolva o problema majora a aplicatiilor

21

  iOS 8.1.1 a fost lansat aseara si printre noutatile majore implementate de catre compania Apple pentru noi se afla si o rezolvare a unei probleme majore ce afecta aplicatiile instalate in terminalele iPhone, iPad si iPod Touch prin App Store. Problema despre care vorbesc are legatura cu iCloud, mai exact ea inchizand subit aplicatiile instalate in terminalele noastre in timpul utilizarii si conectarii la iCloud. Mai exact, unele aplicatii se blocau in timpul accesarii daca necesitau conectarea la iCloud pentru a prelua date, ele incepeau sa functioneze dupa cateva zeci de secunde, dar pe parcursul utilizarii se inchideau subit.

  iOS 8.1.1 rezolva definitiv aceasta problema pentru noi, dar mai mult decat atat, rezolva si o problema a share sheets, adica sistemul care ne permite sa partajam continut in diverse aplicatii, retele de socializare, sa salvam poze, etc. Pana in momentul acestei actualizare aceste share sheets nu salvau ordinea butoanelor folosite de catre noi indiferent in ce aplicatie le utilizam, dar acum compania Apple a rezolvat totul astfel ca indiferent cum va veti ordona butoanele, ele isi vor pastra locatia.

  Desi aceasta din urma problema nu a fost importanta, prima dintre ele a generat numeroase batai de cap pentru utilizatori si acum veti putea folosi multe aplicatii fara probleme desi ele functioneaza in baza sistemului iCloud.