Prima Pagina abonament Telekom Romania anunta ofertele de Craciun pentru cartele si abonamente, telefoane si...

Telekom Romania anunta ofertele de Craciun pentru cartele si abonamente, telefoane si tablete la pret redus

  Telekom Romania a anuntat in cursul acestei zile ofertele pentru cartela si abonamente dedicate sarbatorii Craciunului, telefoane mobile si tablete urmand a fi disponibile la preturi ce incep de la 1 leu in luna urmatoare. Oferta de Craciun a Telekom Romania le permite abonatilor sa cumpere abonamente cu comunicare nelimitata impreuna cu produse ale companiei Samsung, ei primind si bonusuri semnificative pentru a putea comunica oriunde si oricand fara griji. Pentru abonatii Telekom Romania oferta aduce minute internationale pe mobil si pana la 36 GB trafic de internet, astfel ca veti avea parte de suficiente motive pentru a ramane client al operatorului.

  Telekom Romania are impartite bonusurile pentru fiecare tip de abonament in parte, astfel ca veti primi SMS-uri, minute sau trafic de internet bonus in functie de perioada contractuala si pretul abonamentului ales. In comunicatul de presa de mai jos aveti prezentate toate noutatile pe care operatorul le are pregatite pentru urmatoarea luna de zile pana la Craciun, iar inainte sa inchei trebuie sa va spun ca traficul de pana la 36 GB acordat bonus va fi disponibil timp de 2 ani de zile pentru utilizare.

Crăciunul acesta, Telekom Romania Mobile Communications oferă gadgeturi pentru abonaţi şi bonusuri semnificative, atât pentru pentru clienţii postpaid, cât și pentru cei prepaid

 • Bonusuri atractive și preţuri speciale de 1 leu pentru Samsung Galaxy S4 Mini sau Samsung Galaxy Tab 4 de 8 inchi pentru abonaţi
 • Preţuri promoționale şi bonusuri semnificative pentru utilizatorii prepaid

Noua ofertă de Crăciun a Telekom Romania Mobile Communications oferă abonaţilor comunicare nelimitată, posibilitatea de a alege între două gadgeturi (smartphone sau tabletă) şi de a primi bonusuri semnificative, astfel încât aceştia să-și poată împărtăşi poveştile fără griji.

Clienţii noi și cei existenți, care aleg să încheie un contract nou sau să-l prelungească pe cel actual cu un abonament din noul portofoliu Nelimitat, sunt răsplătiţi cu 50% mai multe minute naţionale şi trafic de date față de beneficiile incluse în planul tarifar. Promoţia acoperă primele 12 luni dintr-un contract încheiat pe 24 de luni.

Vacanţa de iarnă le aduce clienţilor şi două bonusuri speciale ce constau în 600 de minute internaţionale către reţele mobile şi 36 GB trafic de date. Minutele internaţionale sunt oferite pentru primele şase luni, câte 100 de minute pe lună pentru fiecare plan tarifar din portofoliul Nelimitat, iar traficul de date este oferit pentru 24 de luni, câte 1,5 GB pe lună, pentru abonamentele începând cu Nelimitat Voce L.

Mai mult, clienţii care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Telekom Romania Mobile Communications pot achiziţiona un telefon Samsung Galaxy S4 Mini sau o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 de 8 inchi cu numai 1 leu împreună cu abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/lună, oferă minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, minute nelimitate către reţele internaţionale fixe, 100 de minute în reţele mobile internaţionale, 200 MB trafic de date şi 100 de minute pe an pentru călătorii în strainătate. Totodată, abonaţii vor primi cu 50% mai mult trafic de date şi două bonusuri speciale (600 de minute internaţionale timp de şase luni şi 36 GB trafic de date timp de 24 de luni).

Oferta promoţională completă pentru noul plan tarifar Nelimitat Voce L este disponibilă aici.

Utilizatorii de cartelă preplătită beneficiază de preţuri promoționale şi bonusuri semnificative constând în minute pentru reţele mobile internaţionale şi mai mult trafic de date. Pentru extraopţiunile Extra Voce M (5,95 euro credit preţ promoţional) şi Extra Date M (5,95 euro credit preţ promoţional), clienţii existenţi şi cei noi pot alege fie 200 de minute în reţele mobile internaţionale, fie 500 MB de trafic de date ca bonus, în timp ce aceia care aleg Extra S (4,95 euro credit) primesc 100 de minute naţionale/internaţionale pe fix/SMS-uri naţionale ca bonus.

Mai multe informaţii sunt disponibile la www.telekom.ro.

 • Eugen

  Zaone poate tu stii, daca sunt abonat vechi, circa 8 ani pot renunta sau schimba oricand planul tarifar? Sau numai la terminarea contractului, adica odata la 2 ani ??

 • @Eugen: In perioada contractuala poti doar daca platesti.

 • Fadi

  Telekom parerea mea ca nu mai ofera ce oferea cosmote pt fidelizare clienti vechi.am luat iphone 6 la prelungire la acelasi pret ca unul care isi facea abonament nou!! Iar in anii trecuti aveam o diferenta de 600 lei fata de pretul normal la abonament! Rusinicaaa telekom!!

 • Jack

  @Fadi – daca i-ai zis “lui Telekom” rusinica si ai platit pretul nici nu mai trebuia sa te afisezi…
  Daca iti cerea 1500 sau 2000 sau 3000 si plateai, nu te supara, dar rusinat tu ar trebui sa fii!
  Telekom & Co. vor cati mai multi clienti din astia, nu caraie si platesc cat li se cere, iar pentru doi ani sunt “haliti”, dupa care o iau de la capat…

 • Pingback: Vodafone - oferta de Craciun pentru cartele prepay aduce mii de MB de internet, minute si acces gratuit la Zonga | iDevice.ro()

 • Fadi

  Pai m-am tot certat cu ei pe tema asta dar nu au lasat nimic de la ei. Iar alta varianta mai buna chiar dc ma portam nu aveam. Nu ieseam la un pret mai bun la ab pe care il am nici la orange nici la vodafone.

 • Jack

  @Fadi – operatorii de telefonie sunt jegosi, daca nu stii sa negociezi cu ei (nu sa te certi, atentie!) te fac varza. Oricum, ofertele de retentie trebuie sa stii sa le ceri pentru ca daca le-ar da la toata lumea nu ar mai raporta profit de sute de mil. anual.
  Daca vrei, iti dau un hint pentru anii viitori ca tot vorbeam de negociere: cand vrei sa obtii un contract bun nu navalii in ultima zi cu limba scoasa ca vrei un telefon, ia-o usurel cu cateva luni inainte…
  Good luck!

 • Alin

  Pt. Eugen, daca ai incheiat abonamentul acum 8 ani (banuiesc ca nu ai specificat ca vrei sa dureze 8 ani) si nu l-ai reinnoit in ultimii doi ani, ci s-a reinnoit de la sine, poti sa schimbi planul tarifar oricand doresti; conditia este sa ii anunti cu 30 de zile inainte parca pe cei de la Telekom (asta daca nu ai fost sunat cumva anul trecut, de exemplu, si ai acceptat o reinnoire pe alti 2 ani). Numai bine!

 • Eugen

  @alin abonamentul il reinnoiesc la fiecare 2 ani

 • Alin

  Daca nu au trecut doi ani de la ultima reinnoire, nu prea poti sa intervii asupra lui fara sa platesti. Doar daca cunosti vreun avocat bun, sau treci la unul mai mare (in situatia asta te primesc baietii cu bratele deschise….).

 • Eugen

  Practic trebuie sa platesc pt a renunta la abonament sau sa imi fac altul mai scump

 • Alin

  Cam asa ceva…

 • Fadi

  @Jack-pai am facut o cerere de reziliere a contractului in magazin si apoi au inceput sa ma sune sa vada care e problema.si in final ramasese ca la data respectiva se va trece nr pe cartela!deci nu dadeau nimic dupa ce am vb cu ei de cateva ori la telefon.ca nu au cum ca nu le permite sistemul actual asta a fost explicatia.a obtinut cineva reducere extra la prelungire cu achizitionare iphone la telekom ?