Vodafone anunta oferta de Craciun pentru cartele prepay, ofera mii de MB de internet, minute si acces gratuit la Zonga

  Vodafone a anuntat in cursul acestei zile oferta de Craciun pentru cartela prepay oferita in propria retea pentru utilizatorii interesati, aceasta aducand beneficii cu mii de minute, GB de internet si acces gratuit in aplicatia Zonga timp de 12 luni. Telekom Romania a anuntat oferta de Craciun pentru cartele prepay si abonamente cu doar cateva ore in urma, iar ceea ce ofera Vodafone pentru proprii clienti este destul de diferit din multe aspecte. Clientii cartelei Vodafone vor avea de acum un fond comun de beneficii in baza tipului de oferta aleasa, iar tabelul de mai sus explica totul.

  Mai exact, pentru doar 6 euro un utilizator primeste 1000 MB de trafic de internet, 1000 minute nationale, 1000 SMS-uri nationale si comunicare nelimitata in retea, traficul, minutele si SMS-urile dublandu-se pentru doar un euro in plus. Practic cei de la Vodafone au lansat o oferta extrem de avantajoasa pentru clientii care sunt interesati sa le foloseasca serviciile si am putea vorbi despre cea mai buna oferta de pe piata. Pentru Craciun cei de la Vodafone ofera si acces gratuit la aplicatia Zonga, dar de aceasta data gratuitatea este oferita pentru o perioada de 12 luni de zile.

Cu extraoptiunile “Ce vrei tu”,

Cartela Vodafone include de acum un fond comun de beneficii, care poate fi folosit pentru convorbiri nationale, SMS-uri sau trafic de date

Bucuresti, Romania 18 noiembrie 2014 – Clientii Cartelei Vodafone beneficiaza de acum de un fond comun de beneficii, in functie de tipul ofertei activate, ce poate fi folosit pentru convorbiri nationale sau internationale in retelele fixe din Uniunea Europeana, SMS-uri nationale sau trafic de date. In plus, clientii Cartelei Vodafone vor beneficia de minute si SMS-uri nelimitate in retea, indiferent de extraoptiunea aleasa.

“Introducem, in acest moment, un nou portofoliu de extraoptiuni pentru Cartela Vodafone, care ofera un acces mult mai simplu si mai avantajos la beneficiile Cartelei. Pe langa comunicarea nelimitata in retea, noua cartela cu “Ce vrei tu” ii permite utilizatorului sa foloseasca beneficiile primite in totalitate, exact asa cum are nevoie: MB trafic de date/ minute nationale /SMS nationale. Extraoptiunea de 7 euro include 2000 MB/minute nationale/SMS nationale, iar extraoptiunea de 6 euro ofera 1000 MB/minute nationale/SMS nationale pe care clientii le pot folosi cum doresc, bucurandu-se de calitatea Supernet™ 4G.”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Mai mult, clientii au acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia mobila Zonga powered by Vodafone, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical ce cuprinde peste 25 de milioane de melodii si albumele a peste 1.800.000 de artisti romani si straini.

Noul portofoliu Vodafone pentru utilizatorii Cartelei Vodafone cuprinde:

Oferta 5 Eur Oferta 6 Eur Oferta 7 Eur Oferta 8 Eur Oferta 10 Eur Oferta 12 Eur
Minute si SMS-uri nelimitate, in retea
150 min/ SMS national si international fix 1000 beneficii “Ce vrei tu” Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix 2000 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix 2300 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix 2300 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix 3300 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix
50 MB 100 minute nationale si internationale mobil si fix 100 minute nationale si internationale mobil si fix 200 minute nationale si internationale mobil si fix 400 minute nationale si internationale mobil si fix 400 minute nationale si internationale mobil si fix
Aplicatia Zonga, 12 luni gratuit

Extraoptiunile 6, 7, 8, 10, 12 includ un bonus de pana la 1300 beneficii “Ce vrei tu”, iar pentru activare, utilizatorul trebuie sa apeleze *100#, ramura “Promotie”.

In plus, Vodafone lanseaza noul program de loialitate “Vodafone pentru Tine la Cartela”, prin care ii va recompensa pe utilizatori, la fiecare reincarcare, cu bonusuri atractive, atat in functie de valoare, cat si in functie de vechimea Cartelei. Pentru mai multe informatii despre noul program de loialitate, vizitati: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/program-loialitate/index.htm

3 COMENTARII