Prima Pagina Android Iata cum instalezi prima tema Android 5 Lollipop pe iPhone

Iata cum instalezi prima tema Android 5 Lollipop pe iPhone

  Android 5 Lollipop a fost lansat de catre compania Google in cursul acestei luni pentru posesorii de terminale Android si daca ati fost vreodata interesati sa instalati aceasta versiune a sistemului de operare pe terminalele iPhone 6, sau altele mai vechi, ei bine incepand de astazi o puteti face. Desigur ca pentru a putea instala aceasta tema pentru terminalele noastre va trebui sa efectuam Pangu jailbreak iOS 8 – iOS 8.1, deci urmati acel tutorial inainte de toate, atlfel nu veti avea posibilitatea de a beneficia de schimbarea pe care o aduce aceasta tema pentru interfata dispozitivelor noastre.

  Dupa efectuarea jailbreak-ului instalati pachetul OpenSSH din Cydia si urmati acest tutorial pentru a va conecta la fisierele sale de sistem folosind programul WinSCP. Dupa accesarea fisierelor de sistem descarcati tema din aceasta pagina, dezarhivati-o si copiati fisierele in fisierul /var/db/stash/.xxxxx/Themes, dupa care instalati pachetul Winterboard din Cydia. Acum deschideti Winterboard, cautati tema Android Lollipop si activati-o, iar dupa o repornire a terminalului vostru veti sesiza ca ea a inlocuit intreaga interfata a sistemului de operare iOS 8.

  Tema Android Lollipop este compatibila numai cu terminalele iPhone si iPod Touch.

 • radu

  @zaone ios 7 nu merge?

 • I.Aexandru

  nu mai bn iti iei un nexus 5 .dc ti ai dori sa pui android pe iphone???…??

 • marynytu

  cu ifunbox nu merge ?

 • marynytu

  m-am conectat cu winscp si nu exista foldere acelea … dupa ce dau click pe stash am cu totul altceva

 • Danny

  Pentru ca iphone6/6+ arata ca un terminal android. d’aia. :))

 • T.F

  arata exact ca in poza?

 • George

  Salut…am iphone 5 cu ios 8.1 si cand instalez winterboard imi intra in safemode…orice ii fac tot la fel sta…si nu pot instala nici o tema….ma poate ajuta cineva va rog