iPhone 6 Plus are o problema MAJORA a camerei principale (Video)

  iPhone 6 Plus a fost lansat in septembrie si se pare ca are o problema MAJORA in ceea ce priveste camera principala, iar in clipul video de mai sus aveti o prezentare facuta de catre un client Apple pe forumul de discutii al companiei americane. In baza marturiei facute de catre utilizator, stabilizatorul optic de imagine ar fi in continua miscare in timp ce imaginile sunt afisate in acest mod pe ecranul terminalului, semn ca el ar fi principalul vinovat al problemei. In ciuda efectuarii unui restore al software-ului terminalului problema a persistat, astfel ca vorbim despre un defect de fabricatie si nu despre un bug software.

  Separat de ceea ce ati vazut in camera de mai sus, iPhone 6 Plus are si o problema cu imagini defocalizate afisate pe ecran, in aceasta situatie reinstalarea iOS-ului neavand vreun efect pentru utilizatorul care il are in posesie. In aceasta situatie stabilizatorul optic de imagine nu se afla in miscare in timpul utilizarii, astfel ca nu vorbim despre o problema legata neaparat de el, insa din moment ce restore-ul nu o rezolva, este clar un defect hardware. In situatii de acest gen terminalele sunt inlocuite gratuit de catre compania Apple, daca nu prezinta urme de socuri mecanice, astfel ca veti scapa usor de problema cu o vizita la un Apple Store sau service autorizat.

  Cati dintre voi au intampinat aceasta problema si ce parere aveti despre existenta ei?

7 COMENTARII

  1. nu am intalnito dar e posibil ca gyroscopu’ sa fie defect :-?? ca soft nu cred ca s-a intalnit pana acuma aceasta problema la vreun iphone

  2. Inca o problema care se adauga la multitudinea de probleme care le au seriile de iPhone fara S in coada. Ramân la părerea mea cum ca o serie noua de iPhone e un produs beta lansat cu niște probleme iar cei de la Apple au la dispoziție un an de zile pentru a fi rezolvate la variantele cu S. Asa ca voi rămâne hotărât la 5S pana la anul cand imi voi lua 6S sau 6S Plus(sau cum naiba s-or numi)

  3. Din cate se observa in filmare este vorba de un iphone 5/5S nici decum un 6, se reflecta in sticla de la acvariu.

    Plus ca pare si unul cu jailbreak dupa cum sunt rotite icon-urile (sorry daca fac vreo greseala).

    Nu sariti, e doar o parere personala.

  4. Adevarat, filmeaza cu un iPhone 5S un iPhone 6 Plus care are probleme. Ceea ce vezi tu e reflexia in ecranul iPhone 6 Plus a smartphone-ului cu care se filmeaza. Mai mult decat atat, iconitele din Springboard se rotesc pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus.