Imagini blurate pe iPhone 6, care este problema ? (Video)

  Zilele acestea tot mai multi utilizatori ma intreba despre o problema cu Imagini blurate iPhone 6 si in fata numarului mare de intrbari nu pot decat sa va readuc aminte despre articolul privind problema camerei iPhone 6 si iPhone 6 Plus. V-am spus acum mai bine de doua saptamani de zile ca unii utilizatori vad imagini blurate pe iPhone 6 Plus cand incearca sa inregistreze clipuri video, iar mai sus aveti o demonstratie a problemei care afecteaza destul de multe persoane.

  Imagini blurate pe iPhone 6 puteti vedea in exact aceleasi conditii daca terminalul vostru sufera de o problema similara si din pacate se pare ca singura solutie pentru ea este inlocuirea completa a terminalului la un Apple Store sau la magazinul de la care l-ati cumparat. Imaginile blurate, sau defocalizate, au legatura in principal cu stabilizatorul optic de imagine al iPhone 6 Plus, insa nu este neobisnuit sa aveti aceeasi problema pe iPhone 6 si camera sa fie vinovata.

Imagini blurate iPhone 6

imagini blurate iPhone 6

  Pe forumurile de discutii ale Apple exista destule persoane care se afla in exact aceeasi situatie precum voi si unele dintre ele au reusit sa schimbe terminalele in Apple Store-uri in baza garantiei, Apple fiind constienta de problema. Acestea fiind spuse, daca va aflati in situatia de mai sus si vedeti imagini blurate pe iPhone 6, atunci este recomandabil sa duceti terminalul la garantie deoarece un restore nu va rezolva problema sub nicio forma.