Prima Pagina Apple Imagini blurate pe iPhone 6, care este problema ? (Video)

Imagini blurate pe iPhone 6, care este problema ? (Video)

  Zilele acestea tot mai multi utilizatori ma intreba despre o problema cu Imagini blurate iPhone 6 si in fata numarului mare de intrbari nu pot decat sa va readuc aminte despre articolul privind problema camerei iPhone 6 si iPhone 6 Plus. V-am spus acum mai bine de doua saptamani de zile ca unii utilizatori vad imagini blurate pe iPhone 6 Plus cand incearca sa inregistreze clipuri video, iar mai sus aveti o demonstratie a problemei care afecteaza destul de multe persoane.

  Imagini blurate pe iPhone 6 puteti vedea in exact aceleasi conditii daca terminalul vostru sufera de o problema similara si din pacate se pare ca singura solutie pentru ea este inlocuirea completa a terminalului la un Apple Store sau la magazinul de la care l-ati cumparat. Imaginile blurate, sau defocalizate, au legatura in principal cu stabilizatorul optic de imagine al iPhone 6 Plus, insa nu este neobisnuit sa aveti aceeasi problema pe iPhone 6 si camera sa fie vinovata.

Imagini blurate iPhone 6

imagini blurate iPhone 6

  Pe forumurile de discutii ale Apple exista destule persoane care se afla in exact aceeasi situatie precum voi si unele dintre ele au reusit sa schimbe terminalele in Apple Store-uri in baza garantiei, Apple fiind constienta de problema. Acestea fiind spuse, daca va aflati in situatia de mai sus si vedeti imagini blurate pe iPhone 6, atunci este recomandabil sa duceti terminalul la garantie deoarece un restore nu va rezolva problema sub nicio forma.

 • ale

  zaone spune si mie te rog am decoperit si eu ca am asa zisa problema cu camera frontala iPhone 6 adica nu este centratata corect astazi am fost la un app store din torino si in baza programari de maine ar trebui sa imi inlocuiasca display-ul cu tot cu camera acuma eu ma intreb oare merita sa ai las pe ei sa o inlocuiasaca acolo la ei ma refer ca stim bine ca in ambientul electronic se impune un pic de efect vid adica banuiesc ca produsele sa nu intre in contact cu praful ce spui sa merg sau sa o las balta in mare parte nu chiar asa deranjant si nici nu se vede asa la vedere simplu trebuie sa te uiti atent dar tinand cont ca e in garantie si platim o gramada pe un produs premium ,tu ce ai face in locul meu ,mersi

 • @ale: https://www.idevice.ro/2014/12/01/camera-iphone-6-problema-miscare-carcasa/ asta e problema si rezolvarea ramane la atitudinea lor.

 • ale

  ok zaone azi au spus ca o schimba si am maine programare la 1 dupa amiaza chestia e daca fac cum scrie la carte adica tehnic vorbind si daca ar putea sa am probleme apoi cu ecranul Tel vazand ca este inlocuit in appl storul lor ce spui merita increderea in ei

 • Nu prea ai de ales avand in vedere ca Apple trebuie sa ofere garantia. Daca vei avea probleme in viitor pe aceeasi tema, sau cu ecranul, forteaza inlocuirea cu unul nou sau refurbished.

 • Gysel

  Ale@ si de fapt care este problema? Nu mai face poze cum trebuie sau doar nu este centrata cum trebuie?
  Te intreb ca si la mine se pare ca nu este chiar exact centrata dar la poze nu se observa nimic neobisnuit, am iphone 6 .