Black Friday cu 25% reducere la masini la evoMAG

  Black Friday evoMAG va aduce pentru prima oara in istoria magazinului online masini la reducere, reprezentantii sai anuntand in cursul acestei zile faptul ca vor comercializa autoturisme cu 25% reducere, urmand un exemplu stabilit de catre eMAG in cursul anului trecut. Volkswagen si Audi sunt marcile pe care magazinul le va avea disponibile la pret redus cu pana la 25% in cursul zilei de maine si pentru a putea cumpara masina la acest pret va trebui sa platiti online in avans o taxa de 1000 de euro pentru rezervarea automobilului in stocul importatorului.

  Black Friday evoMAG va aduce separat in aceasta pagina si alte 20.000 de produse care vor fi disponibile la reduceri de pana la 70%, astfel ca veti avea de unde alege exact ceea ce va intereseaza, asta daca veti fi interesati de vreun produs disponibil in oferta magazinului.

evoMAG vinde autoturisme mai ieftine cu până la 25% de Black Friday

Bucureşti, 20 noiembrie 2014 – evoMAG, una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România, va scoate la vânzare la ediţia din acest an a Black Friday autoturisme marca Volkswagen şi Audi. Reducerile oferite ajung până la 25% şi sunt valabile în perioada 21 – 23 noiembrie.

Mecanismul achiziţiei unui autoturism de pe site-ul evoMAG este foarte simplu: clienţii trebuie să intre în cont, să plătească taxa de rezervare a autoturismului, în valoare de 1.000 de euro, după care vor fi contactaţi de un reprezentant evoMAG pentru finalizarea tranzacţiei.

Posibilitatea vânzării de autoturisme s-a realizat în urma parteneriatului cu Cardinal Motors, dealer auto pentru mărcile Volkswagen şi Audi.

“Am urmărit permanent diversificarea portofoliului de produse, iar introducerea de autoturisme în oferta de Black Friday a venit ca urmare a cererii din partea clienţilor. De asemenea, în comparaţie cu produsele oferite anul trecut în cadrul celei mai importante campanii de reduceri din an, în 2014 avem o ofertă aproape dublă”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Astfel, din cele peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, clienţii vor putea achiziţiona tablete la preţuri începând de la 169 de lei, smartphone-uri cu 189 de lei, laptop-uri de la 849 de lei, aspiratoare de la 129 de lei, roboţi de bucătărie de la 169 de lei şi multe alte produse.

Reducerile de Black Friday sunt valabile timp de 3 zile, cu începere din 21 noiembrie, la puţin timp după miezul nopţii şi sunt valabile în limita stocului disponibil.