Catalog Black Friday Domo – lista intreaga de reduceri

  Catalogul Black Friday la Domo este disponibil incepand de astazi pentru vizualizare, el prezentandu-ne intreaga lista de reduceri pe care retailerul le va avea disponibile pentru noi in perioada urmatoare. Dupa cum puteti vedea deja si din imaginile acestui articol, reducerile la Domo vor incepe vineri, 21 noiembrie, si se vor incheia joi, 27 noiembrie, fiecare zi aducand un set separat de produse la pret promotional. Magazinele Domo vor fi deschise incepand de maine dimineata la ora 07:00 pentru aprimi clientii interesati de reducerile sale, insa magazinul online ar trebui sa ofere totul incepand din aceasta noapte.

  Catalogul Black Friday la Domo nu prezinta toate reducerile pe care magazinul le va oferi online pentru clientii interesati, asa ca orientati-va dupa el doar in cazul in care veti dori sa cumparati ceva dintr-unul dintre magazinele fizice ale celor de la Domo. Reducerile prezente in catalog sunt fixe si nu se vor modifica in urmatoarele zile, asa ca in magazine ele vor fi identice pentru toate produsele prezentate in imagini. Va recomand sa partajati acest articol si prietenilor vostri pentru a ii ajuta sa descopere rapid promotiile de care vor beneficia.

  Nu uitati ca diseara va astept pe iDevice.ro pentru a va prezenta cele mai bune reduceri de Black Friday, aplicatia iDevice.ro fiind cea prin care veti fi notificati pe masura ce promotiile vor fi anuntate.