Black Friday – cand vor fi livrate comenzile pentru produse ?

  Black Friday incepe in cursul acestei nopti la mii de magazine din Romania si cateva sute de mii de produse urmeaza sa fie oferite la pret redus timp de una sau trei zile, in functie de magazinul online de la care doriti sa faceti cumparaturile. Milioane de romani vor urmari promotiile pe care magazinele online si fizice le vor oferi in cadrul acestui eveniment, asa ca probabil unii dintre voi va intrebati cand vor fi livrate comenzile plasate maine. Avand in vedere ca unele magazine vor inregistra chiar si cateva sute de mii de comenzi, livrarea tuturor produselor va necesita o perioada de timp mai mare decat cea obisnuita.

Black Friday – cand vor fi livrate comenzile pentru produse ?

  Black Friday aduce livrari de pana la 6 zile pentru produsele comandate de la eMAG, de pana la 7 zile pentru magazine precum Altex, Flanco, Domo sau MediaGalaxy, perioada de livrare fiind similara si in cazul altor magazine online. Desi aceasta exte perioada maxima de livrare, va puteti astepta ca produsele sa va ajung sambata sau duminica acasa, asta daca locuiti in Bucuresti. Pentru comenzile plasate in provincie timpii de livrare vor fi mai mari si acest lucru este perfect normal avand in vedere ca vorbim despre trimiterea produselor prin multiple centre de curierat din Romania.

  Acestea fiind spuse, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si sa fiti siguri ca produsele vor ajunge la voi, chair daca acest lucru nu  se va intampla peste noapte. Nu uitati ca diseara va astept pe iDevice.ro pentru a va prezenta cele mai bune reduceri de Black Friday, aplicatia iDevice.ro fiind cea prin care veti fi notificati pe masura ce promotiile vor fi anuntate.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb