Smartphone-uri si tablete gratuite in oferta Orange pentru Craciun

Orange Romania logo - iDevice.ro  Smartphone-uri si tablete gratuite sunt incluse in oferta pentru Craciun a Orange Romania anuntata astazi prin intermediul unui comunicat de presa, operatorul de telefonie mobila pregatindu-se sa cucereasca cumparatorii din Romania in urmatoarea luna. Intr-o promotie ce va fi disponibila pana pe 2 februarie 2015, Orange ofera gratuit smartphone-uri si tablete la oricare al doilea abonament incheiat pentru o perioada de 24 de luni. Practic Orange ofera subventii la primul abonament incheiat de cineva, si o tableta sau un smartphone gratuit la cel de-al doilea perioada contractuala trebuind sa aiba 24 de luni.

  Acum daca va intrebati ce produse gratuite va oferi Orange iarna aceasta, ei bine vorbim despre smartphone-ul Orange Yomi sau Alcatel Pop C3, tableta LG G Pad 8.0 fiind oferita gratuit pentru abonamentele de internet. Nu vorbim despre produse extraordinar de grozave, produse scumpe pe care oricine le va aprecia, dar macar ele sunt disponibile gratuit daca aveti nevoie de un abonament nou la Orange. Detalii suplimentare despre oferta operatorului aveti disponibile in comunicatul de presa de mai jos.

Smartphone-uri şi tablete gratuite în oferta Orange de sărbători

Bucureşti, 20 noiembrie 2014. Iarna aceasta, Orange pregăteşte familiile pentru lumea digitală, oferindu-le abonaţilor smartphone-uri şi tablete gratuite, pe care le pot face cadou celor dragi. Astfel, familiile se pot bucura împreună de experienţa online, la utilizarea serviciilor de telefonie, internet sau televiziune.

Până pe 2 februarie 2015, clienţii Orange primesc gratuit un smartphone sau o tabletă la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achiziţiona în continuare terminale la preţuri reduse. În plus, la orice astfel de achiziție, toate gadgeturile wearable au o reducere de 20%.

În această iarnă, toţi cei care optează pentru Cangur sauPanteră ca al doilea abonament Orange pot primi un smartphone gratuit. Cel mai accesibil abonament este Cangur 7 și include Orange Yomi la 0 euro. Începând cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit împreună cu al doilea abonament sunt smartphone-uri 4G. Oferta se adresează și părinţilor, aceştia putând face cadou copiilor un smartphone gratuit, Alcatel Pop C3, împreună cu abonamentul Fluture 8 din oferta Junior.

Cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul exclusiv deinternet pot primi la 0 euro o tabletă sau un modem 4G, în funcţie de planul tarifar ales. De exemplu, clienţii care, pe lângă un alt serviciu, activează sau prelungesc un abonament Colibri Explore 17 pe 24 de luni vor putea achiziționa tableta LG G Pad 8.0 la 0 euro.

„România este în plină digitalizare. Cu noua ofertă de sărbători, clienții își pot echipa familiile cu smartphone-urile, tabletele sau modemurile pe care și le doresc, pentru a fi conectați și a avea acces instant la informații și divertisment prin intermediul serviciilor digitale.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre oferta de sărbători şi terminalele oferite gratuit sunt disponibile pewww.orange.ro.