Prima Pagina Apple iOS 8 – iOS 8.1.1 – iata cum rezolvi unele probleme Wi-Fi

iOS 8 – iOS 8.1.1 – iata cum rezolvi unele probleme Wi-Fi

  iOS 8.1.1 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple si in ciuda numeroaselor imbunatatiri implementate pentru el, din pacate se pare ca nu rezolva o problema extrem de deranjanta pentru multi utilizatori. Vorbesc desigur despre problemele Wi-Fi pe care unele terminale le au in continuare si care ar putea avea o rezolvare destul de simpla, insa numai pentru anumiti utilizatori. Aceasta rezolvare va duce la o accesare mai rapida a paginilor web deoarece veti schimba DNS-ul utilizat si terminalele vor recunoaste mai rapid serverele care gazduiesc website-urile, dar nu va rezolva probleme de deconectare de la punctele de acces, etc.

Rezolvare probleme Wi-Fi iOS 8 si iOS 8.1.1

  Trucul este unul destul de simplu si implica accesarea meniului Settings>Wi-Fi, Configurari>Wi-Fi, apasarea i-ului incercuit din dreptul retelei la care sunteti conectati si inlocuirea cifrelor din dreptul campului DNS cu acestea: 8.8.8.8, 8.8.4.4. Noul DNS este cel al Google si trucul poate fi util inclusiv pentru calculatoarele care au probleme cu accesarea rapida a paginilor web, asta deoarece serverele DNS ale Google pot rezolva mult mai rapid un domeniu sau o adresa IP pentru a va conecta mai rapid la serverul care gazduieste pagina web pe care incercati sa o accesati.

  Daca aveti probleme cu Wi-Fi in iOS 8.1.1 va recomand sa incercati trucul si sa imi spuneti daca ele le-a rezolvat sau nu.

 • Andrei

  Degeaba, merge o jumatate de ora, apoi problemele revin.

 • Marian

  Mulțam fain,merge mai bine

 • alex alexandru

  Probleme? Nu știu ce sa zic dar de cand am instalat iOS 8.1.1 merge mult mai bine si nu mai am problema cu deconectarea de la rețea care ma enerva la culme.

 • alex alexandru

  Vin cu o precizare după încercarea turcului iar pagina mi se încarcă instant. Mulțumim @zaone. Menționez faptul ca am un 5s

 • Nic

  Recomand
  Am DNSul de google de cativa ani pe un Apple Express si s-a simtit diferenta de cand am schimbat, incarca mai repede tot ce tine de web.

 • obiectiv sau nu

  Sterge “firimiturile” din safari apoi fa testul alex.

 • Lucian

  Am avut ceva probleme cu wifi-ul in combinatia iphone 6 cu router tplink. Rezolvarea rapida a fost schimbarea canalului la router. Am verificat ce canal este liber in “padurea” de wifi-uri de la birou si am trecut de la canalul automat(11) la canalul 3(care era liber). Cine are osx poate verifica foarte usor ce canale sunt ocupate cu utilitarul “Scan” din wireless diagnostics.

 • andrei

  am sters din safari intoric si cookies, am schimbat DNS-ul si peginile web se incarca MULT mai repede! recomand cu incredere acest truc! multumesc zaone!

 • Fane

  E ok pe safari!

 • Bibi

  In toate jocurile online am problema cu conectarea Wi-Fi care nu este stabilă deloc! Este vorba de aceas problema de soft sau am o problema hardware !? Telefonu este un 5s iOS 8.1 telefonu a fost cumpărat nou si facut update imediat dupa deci nu stiu daca avea aceasta problema si pe iOS 7

 • sorin

  Merge perfect verificat mult mai rapid sa vedem cât tine voi reveni cu un comentariu

 • cosmin

  E mai simplu sa configureze DNS in routerul wireless pr ca de acolo se face procesul si cu siguranta va merge mai bine

 • Jhonny

  La mine nu merge dar folosesc mercury browser si se incarca mult peste safari care in ios 8 lasa de dorit mai bine mergea pe Ios 7

 • Ari

  Mult mai bine!