iOS 8 – iOS 8.1.1 – iata cum rezolvi unele probleme Wi-Fi

iOS 8.1.1 iDevice.ro  iOS 8.1.1 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple si in ciuda numeroaselor imbunatatiri implementate pentru el, din pacate se pare ca nu rezolva o problema extrem de deranjanta pentru multi utilizatori. Vorbesc desigur despre problemele Wi-Fi pe care unele terminale le au in continuare si care ar putea avea o rezolvare destul de simpla, insa numai pentru anumiti utilizatori. Aceasta rezolvare va duce la o accesare mai rapida a paginilor web deoarece veti schimba DNS-ul utilizat si terminalele vor recunoaste mai rapid serverele care gazduiesc website-urile, dar nu va rezolva probleme de deconectare de la punctele de acces, etc.

Rezolvare probleme Wi-Fi iOS 8 si iOS 8.1.1

  Trucul este unul destul de simplu si implica accesarea meniului Settings>Wi-Fi, Configurari>Wi-Fi, apasarea i-ului incercuit din dreptul retelei la care sunteti conectati si inlocuirea cifrelor din dreptul campului DNS cu acestea: 8.8.8.8, 8.8.4.4. Noul DNS este cel al Google si trucul poate fi util inclusiv pentru calculatoarele care au probleme cu accesarea rapida a paginilor web, asta deoarece serverele DNS ale Google pot rezolva mult mai rapid un domeniu sau o adresa IP pentru a va conecta mai rapid la serverul care gazduieste pagina web pe care incercati sa o accesati.

  Daca aveti probleme cu Wi-Fi in iOS 8.1.1 va recomand sa incercati trucul si sa imi spuneti daca ele le-a rezolvat sau nu.

14 COMENTARII

  1. Probleme? Nu știu ce sa zic dar de cand am instalat iOS 8.1.1 merge mult mai bine si nu mai am problema cu deconectarea de la rețea care ma enerva la culme.

  2. Vin cu o precizare după încercarea turcului iar pagina mi se încarcă instant. Mulțumim @zaone. Menționez faptul ca am un 5s

  3. Recomand
    Am DNSul de google de cativa ani pe un Apple Express si s-a simtit diferenta de cand am schimbat, incarca mai repede tot ce tine de web.

  4. Am avut ceva probleme cu wifi-ul in combinatia iphone 6 cu router tplink. Rezolvarea rapida a fost schimbarea canalului la router. Am verificat ce canal este liber in “padurea” de wifi-uri de la birou si am trecut de la canalul automat(11) la canalul 3(care era liber). Cine are osx poate verifica foarte usor ce canale sunt ocupate cu utilitarul “Scan” din wireless diagnostics.

  5. am sters din safari intoric si cookies, am schimbat DNS-ul si peginile web se incarca MULT mai repede! recomand cu incredere acest truc! multumesc zaone!

  6. In toate jocurile online am problema cu conectarea Wi-Fi care nu este stabilă deloc! Este vorba de aceas problema de soft sau am o problema hardware !? Telefonu este un 5s iOS 8.1 telefonu a fost cumpărat nou si facut update imediat dupa deci nu stiu daca avea aceasta problema si pe iOS 7

  7. La mine nu merge dar folosesc mercury browser si se incarca mult peste safari care in ios 8 lasa de dorit mai bine mergea pe Ios 7