Black Friday la Telekom, Orange si Vodafone – reducerile in ziua 2

  Black Friday a inceput ieri la Telekom, Orange si Vodafone, cei trei operatori de telefonie mobila incercand sa vina in intampinarea nevoilor clientilor cu reduceri de pana la 100% la telefoane mobile, abonamente, tablete, accesorii pentru ele si multe altele. Desi cei de la Vodafone anuntasera initial ca vor organiza o saptamana numita Black Week, preluand ideea Orange, in final au decis sa ofere in acest weekend promotii la produsele din propria oferta, cei de la Telekom fiind singurii care organizeaza tot evenimentul de reduceri timp de o singura zi.

Black Friday la Telekom Romania

  Pentru aceasta zi, cei de la Telekom au disponibile noi oferte dedicate pentru telefoane mobile, abonamente si nu doar atat, vouchere de reducere pentru Germanos.ro fiind oferite la pachet pentru achizitie, plus o reducere de 20 LEI daca faceti achizitia prin intermediul unui cont inregistrat pe Telekom.ro. Acestea fiind spuse, mai jos aveti principalele reduceri disponibile la operator:

  • telefoane mobile iPhone, Samsung si nu numai cu reducere de minim 40 lei si voucher de 100 lei pentru Germanos.ro;
  • ABONAMENTE NELIMITAT cu vouchere de 300 sau 400 lei pe Germanos.ro.

Black Friday la Orange

Orange Black Friday

  La Orange vorbim despre a doua zi de promotii pentru Black Friday cu reduceri de 100% pentru terminale iPhone impreuna cu abonamente de telefonie mobila cu o perioada contractuala de doi ani de zile, reducerile fiind mai mici in cazul altor terminale. In cazul tabletelor acelasi lucru este valabil penru optiunile de internet mobil, doar produse ale Samsung fiind disponibile aici, stocul de tablete iPad epuizandu-se. In cazul acceoriilor lucrurile nu sunt cu mult diferite, majoritatea fiind deja indisponibile in stoc dupa primul val de cumparatori.

  Partea buna este ca aveti posibilitatea de a cumpara o multitudine de abonamente cu reducere de cativa euro la plata lunara a acestora, astfel ca per total puteti economisi cativa zeci sau peste 100 de euro pentru un abonament in 2 ani de zile.

Black Friday la Vodafone

  In cazul celor de la Vodafone putine s-au schimbat fata de ceea ce s-a publicat in cursul zilei de ieri, operatorul avand in aceasta pagina in continuare terminale iPhone 5S cu reducere de 100% a abonamente, acelasi lucru fiind valabil pentru terminalele companiilor Samsung, sau Nokia. Spre deosebire de Orange, Vodafone nu ofera si accesorii sau abonamente la pret redus, astfel ca veti putea beneficia doar de telefoanele disponibile la pret bun.

  Black Friday va continua la toti cei trei operatori si in cursul zilei de maine, dar incepand de luni doar Orange si Vodafone vor mai avea promotii disponibile.