BLACK FRIDAY TELEKOM ROMANIA – descopera reducerile la telefoane, tablete si abonamente

  BLACK FRIDAY TELEKOM ROMANIA a inceput dis-de-dimineata, operatorul de telefonie mobila avand pregatita pentru utilizatori o gama foarte diversificata de reduceri de care acestia pot beneficia in urmatoarele trei zile. Vorbim despre promotii pentru telefoane, tablete si abonamente, reducerile fiind de pana la 80% pentru produsele disponibile in magazinul online al operatorului de telefonie mobila din Romania. De la iPhone si pana la diverse abonamente de telefonie mobila sau internet, cei de la TELEKOM au pentru noi oferte de toate tipurile, ele fiind gandite pentru a fi cat se poate de atractive.

BLACK FRIDAY TELEKOM ROMANIA

  BLACK FRIDAY TELEKOM ROMANIA permite combinarea ofertelor de telefoane mobile si tablete cu abonamentele disponibile in cadrul acestei promotii, astfel ca veti putea beneficia de reducere suplimentara in cazul in care alegeti si un terminal si un abonament din promotie. Mai mult decat, atat, pentru anumite abonamente aveti posibilitatea de a cumpara inclusiv televizoare sau alte produse disponibile in oferta celor de la Clickshop, deci va puteti combina un abonament de televiziune cu un televizor potrivit pentru a vedea filmele si emisiunile TV favorite in cea mai inalta rezolutie posibila.

  TELEKOM ROMANIA este primul operator de telefonie mobila care are produse de acest gen la reducere, dar Orange si Vodafone il vor urma.