Winterboard – iata cum rezolvi problema cu crash-ul pe iOS 8 – iOS 8.1, iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Winterboard  Winterboard este singura platforma universala pentru iOS 8iOS 8.1 care permite instalarea si folosirea de teme pe iPhone, iPad si iPod Touch, inclusiv noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu  rezolutiile mari. Din pacate dupa instalarea aplicatiei unii utilizatori au descoperit rapid ca aceasta nu poate fi utilizata pentru a activa temele disponibile in Cydia pentru terminalele noastre si compatibile cu iOS 8. Se pare ca simpla incercare de activare a unei teme instalate in dispozitive avea drept rezultat un crash imediat al Springboard-ului si introducerea terminalului in Safe Mode.

Winterboard rezolvare problema crash iOS 8 – iOS 8.1

  Winterboard genereaza un crash al Springboard-ului deoarece nu este 100% compatibila, deocamdata, cu Pangu jailbreak si noile versiuni ale sistemului de operare pentru care a fost dezvoltata aceasta solutie. In aceasta idee, singura metoda de a rezolva problema implica dezactivarea functiei SummerBoard prezenta in meniul principal al aplciatiei Winterboard, chiar sub meniul pentru alegerea temelor ce urmeaza sa fie utilizate. Dezactivand Summerboard veti putea activa mai apoi oricare dintre temele instalate din Cydia pentru iDevice-urile voastre, ele putand fi utilizate mai apoi fara probleme daca au fost facute pentru a fi compatibile cu noile versiuni ale iOS.

  SummerBoard este un modul dezvoltat special pentru vechile versiuni ale iOS-ului si pentru temele care au fost gandite pentru a fi utilizate in principal pe terminalele vechi, fara hardware suficient de puternic pentru a le sustine. Dezactivand aceasta optiune veti impiedica rularea temelor vechi pe terminalele voastre, astfel ca inainte de a descarca o tema din Cydia este necesar sa verificati daca ea este sau nu compatibila cu Summerboard si in cazul in care este, va trebui sa o ignorati. In general majoritatea temelor lansate in ultimii ani nu necesita acest modul activat, deci teoretic ar trebui sa nu aveti probleme dupa dezactivarea sa, dar este bine sa fiti precauti si sa evitati viitoare batai de cap printr-o verificare prealabila atenta.

2 COMENTARII