Prima Pagina aplicatii Alerta Cutremur Vrancea – aplicatia pentru iPhone care te anunta cand se...

Alerta Cutremur Vrancea – aplicatia pentru iPhone care te anunta cand se produce un cutremur

Alerta Cutremur Vrancea aplicatie iPhone

  Alerta Cutremur Vrancea este singura aplicatie pentru iphone disponibila in App Store care este gandita pentru a ne alerta in momentul in care se produce un cutremur in Romania, ea trimitand notificari push, teoretic, cu cateva zeci de secunde inainte ca seismul sa se resimta efectiv. Alicatia a fost lansata cu doi ani de zile in urma in App Store si desigur ca nu a fost actualizata pentru a fi compatibila cu iOS 8, asta in conditiile in care ea are un pret de vanzare suficient de mare pentru a motiva dezvoltarea continua.

  Aplicatia Alerta Cutremur Vrancea a fost extrem de populara in cursul anului 2012 cand au existat atat de multe avertismente privind posibilitatea ca un cutremur devastator sa aiba loc in intreaga lume si a fost mai mereu prezenta in topurile celor mai cumparate aplicatii. De atunci si pana acum dezvoltatorii sai par sa o fi abandonat, evitand sa o actualizeze pentru a fi siguri ca functioneaza corect cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri, compatibilitatea perfecta fiind necesara pentru un asemenea titlu.

Alerta Cutremur Vrancea trimite o notificare pe iPhone cand are loc un cutremur in Romania

  Avand in vedere pretul mare pentru un asemenea titlu, v-ati astepta ca ea sa aiba o functionalitate perfecta si sa va salveze viata daca situatia o va cere, insa avand in vedere ca ea a fost gandita pentru iOS 6, acest lucru este discutabil. E greu de spus in ce conditii va mai functiona ea corect in iOS 8, asta desi teoretic sistemul de alerta implementat in ea ar trebui sa trimita notificarile fara probleme pentru utilizatori chiar daca actualizarile nu sunt disponibile pentru ea.

  Alerta Cutremur Vrancea a fost dezvoltata impreuna cu experti ai Institutului Roman de Seismologie si daca ar fi fost actualizata pentru iOS 8, v-as fi recomandat sa o cumparati fara nici cea mai mica ezitare, insa in conditiile in care nu exista pentru ea un updae de 2 ani de zile, poate ar fi bine sa o evitati.

Pretul initial:
Numele:
Alerta Cutremur Vrancea

9.99

DESCARCA

Developer: APP & GO MOBILE SRL
Categoria: Utilities


Descriere: ANUNT FOARTE IMPORTANT!
Pentru ca aplicatia foloseste acum sistemul Apple de Push Notification ESTE FOARTE IMPORTANT SA AVETI PUSH NOTIFICATION ACTIVAT!
Prima oara cand deschideti update-ul, aplicatia va…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.8 Mb


 • mariobg

  te anunta pe dracu… bani aruncati aiurea, cititi si recenziile

 • nepheloid48

  Vor numai sa ia bani de pe tine, e o porcărie

 • amfetamin

  Nu asta era cu abonament de100€/an?

 • Symplu

  Alarma a sunat abia dupa ce am vazut si la televizor si pe facebook …

 • stavros

  Niste javre ! Astia care fac aplicatii la misto eu ii scuip in gat iar apple ar trebui sa ii interzica si pe ei si pe neamul lor ! Gata ! M-am saturat de hoti si golani ! Sa trecem la treaba Iohannis !!!!!

 • Marian24

  O porcărie românească care costa si foarte mult. Am o aplicație de 2 euro super buna.

 • relutzu 67

  Si cum se cheama aplicatia aia Marian24 ?

 • seby_cst

  Dacă este permis.. Ne spui care este aplicația de 2€? Mulțumesc

 • mihai

  Porcarie de aplicatie, ma anunta dupa ce s-a produs cutremurul :)))

 • Marian24

  Earthquake -are sigla cu roșu, alb si galben

 • Razvan