Prima Pagina aplicatii Social Duplicator 2 permite utilizarea de conturi multiple pentru aplicatiile retelelelor de...

Social Duplicator 2 permite utilizarea de conturi multiple pentru aplicatiile retelelelor de socializare

4

Social Duplicator 2

  Social Duplicator 2 este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem utiliza multiple conturi pentru a ne loga in aplicatiile retelelor de socializare pentru terminalele noastre. Mai exact, daca voi aveti mai multe conturi pe aceeasi retea de socializare, sau impartiti un iDevice cu cineva, acest tweak va va permite sa clonati aplicatiile retelelor de socializare utilizate astfel incat sa va puteti loga cu cate un cont in fiecare in parte.

Social Duplicator 2 was rebuilt from the core and its now an application instead of a preference panel. Social Duplicator is a tool to clone your favorite social applications in order to use multiple accounts.

Features:
Clone your favorite social apps
Update your cloned apps to new versions
Choose custom display name
Custom icon color

  Social Duplicator 2 face acest lucru prin clonarea aplicatiilor de socializare, ele functionand exact precum aplicatia normala, voi putandu-i da chiar si o denumire diferita. Aplicatiile clonate pot fi actualizate oricand fara probleme si iconitele acestora pot fi modificate dupa bunul plac, totul folosind un meniu de setari disponibil pentru tweak prin aplicatia Settings a iOS 8, toate modificarile facute prin actualizari aplicand-use pentru toate aplicatiile.

Instructions:
Have the original application installed
Select an application from the list
Optionally, choose a name for your new app, else the original name with the number of the app will be used
Choose an icon color or keep the original one
Start the duplication process and wait until it’s done, cloning time depends on the size of the app
Finally, you can find the duplicated app on your home screen

  Social Duplicator 2 este compatibil cu cele mai populare aplicatii ale retelelor de socializare, implicit Twitter, Facebook, Skype, WhatsApp Messenger, Instagram, Viber, deci nu  veti avea vreo aplicatie pe care sa nu il puteti utiliza. Tweak-ul este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.