Prima Pagina aplicatii Social Duplicator 2 permite utilizarea de conturi multiple pentru aplicatiile retelelelor de...

Social Duplicator 2 permite utilizarea de conturi multiple pentru aplicatiile retelelelor de socializare

Social Duplicator 2

  Social Duplicator 2 este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem utiliza multiple conturi pentru a ne loga in aplicatiile retelelor de socializare pentru terminalele noastre. Mai exact, daca voi aveti mai multe conturi pe aceeasi retea de socializare, sau impartiti un iDevice cu cineva, acest tweak va va permite sa clonati aplicatiile retelelor de socializare utilizate astfel incat sa va puteti loga cu cate un cont in fiecare in parte.

Social Duplicator 2 was rebuilt from the core and its now an application instead of a preference panel. Social Duplicator is a tool to clone your favorite social applications in order to use multiple accounts.

Features:
Clone your favorite social apps
Update your cloned apps to new versions
Choose custom display name
Custom icon color

  Social Duplicator 2 face acest lucru prin clonarea aplicatiilor de socializare, ele functionand exact precum aplicatia normala, voi putandu-i da chiar si o denumire diferita. Aplicatiile clonate pot fi actualizate oricand fara probleme si iconitele acestora pot fi modificate dupa bunul plac, totul folosind un meniu de setari disponibil pentru tweak prin aplicatia Settings a iOS 8, toate modificarile facute prin actualizari aplicand-use pentru toate aplicatiile.

Instructions:
Have the original application installed
Select an application from the list
Optionally, choose a name for your new app, else the original name with the number of the app will be used
Choose an icon color or keep the original one
Start the duplication process and wait until it’s done, cloning time depends on the size of the app
Finally, you can find the duplicated app on your home screen

  Social Duplicator 2 este compatibil cu cele mai populare aplicatii ale retelelor de socializare, implicit Twitter, Facebook, Skype, WhatsApp Messenger, Instagram, Viber, deci nu  veti avea vreo aplicatie pe care sa nu il puteti utiliza. Tweak-ul este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Bogdan

  Autorul tocmai l-a retras pe motiv de nefunctionare. Se pare ca nu il va mai actualiza pt ios8. il urmaresc pe twitter si e 100% sigur ce spun. Succese!!!

 • Bianca

  Pls fa ceva sa nu ma mai redirectioneze din aplicatie in safari ori decate ori apas pe o poza dintr-un feed sau link. Nu mai are rost aplicatia daca ma trimite mereu pe site. Da, aplicatia e buna ptr citit rapid si accesat, dar e aiurea cand ma duce la site defiecare data. Multumesc ptr toate stirile si lucrurile de aici. Continua ce faci, dar sa faci bine. Mai bine simplu si bine decat complicat, pompos dar prost !!

 • . nine

  e aiurea cu redirectionarea….de aia nici nu deschid imaginile din aplicatie :)….si cu full screen in video iar aiurea….dar na,e bine si asa…

 • Bianca

  Cred ca nimeni din cei responsabili cu aplicatia nu citeste comentariile. Vedem cu timpul ce se intampla. In rest numai bine. O zi draguta la toti !!