NoRecentlyDeleted implementeaza o modificare utila pentru iOS 8

NoRecentlyDeleted

  NoRecentlyDeleted este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el fiind conceput in ideea de a ne oferi o functionalitate utila ce modifica o functie enervanta a sistemului de operare. Dupa cum probabil stiti deja, incepand cu iOS 8 compania Apple nu mai sterge imediat pozele sau clipurile video din albumul foto/video a terminalelor, ci le muta intr-un folder separat numit Recently Deleted. Aceasta functie a fost special creata pentru a ne ajuta sa recuperam poze sau filme sterse din greseala din terminalele noastre, dar pentru unii ea este enervanta deoarece necesita steregea de 2 ori a continutului multimedia.

Disables moving deleted photos to the recently deleted album! Currently doesn’t remove the album itself inside the photos app itself but it is still being worked on. No options to configure.

  NoRecentlyDeleted este conceput in ideea de a modifica aceasta functionalitate, astfel ca simpla stergerea a unei poze sau a unui clip video nu va mai muta fisierele in acel folder, ci le va sterge definitiv din terminalele noastre. Functionalitatea este implementata chiar din momentul instalarii tweak-ului, ea fiind dezactivata in momentul in care tweak-ul este dezactivat. Tweak-ul este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU