UpNext iti permite sa creezi o lista de ascultare pentru melodii in iOS 8

UpNext

  UpNext este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru posesorii de iDevice-uri, el fiind conceput in ideea de a ne aduce o functionalitate pe care compania Apple inca nu doreste sa o ofere intr-un asemenea mod pentru aplicatia Music oferita iDevice-urilor sale. Mai exact, vorbim despre un tweak care implementeaza in aplicatia Music disponibila in iOs 8 un sistem ce ofera posibilitatea de a crea rapid o lista de ascultare, sau playlist, pentru melodiile copiate in terminalele noastre, el implementand o serie de optiuni direct in lista cu aplicatiile prezente in libraria noastra audio.

UpNext is a tweak that allows you to queue up songs in the default Music app in a similar fashion to iTunes on Mac. It works on all devices running iOS 8.1. Swipe left on a song and two new options will be revealed: “Play Next” and “Queue”. “Play Next” will add the song to the front of the queue, “Queue” adds it to the end of the queue. To manage your queue, go into the now playing screen and tap the top right button. It’ll bring up an interface where you can manage your queue. You can rearrange songs by dragging, remove songs from the queue, and skip to a song by tapping on it.

  Conform informatiilor oferite de catre dezvoltator, tweak-ul implemeneaza in aplicatia Music doua butoane noi care permit alegerea ca o melodie sa fie rulata imediat dupa cea aflata in ascultare, sau programata intr-o lista de asteptare cu alte melodii disponibile. Optiunile apar in meniul care permite stergerea unei melodii printr-un gest de tragere facut in dreptul sau in lista de melodii, totul fiind extrem de intuitiv. Lista de redare conceputa de catre noi poate fi modificata dupa bunul plac, cu rearanjarea melodiilor oricum dorim, totul putand fi facut folosind doar gesturi.

  UpNext este disponibil pentru cumparare la pretul de 1.49$ in repo-ul BigBoss al Cydia.