Prima Pagina aplicatii ACDSee a fost lansata in App Store

ACDSee a fost lansata in App Store

  ACDSee este denumirea unuia dintre cele mai populare programe pentru editarea de poze folosindu-ne calculatoarele, iar din cursul sfarsitului saptamanii trecute exista o aplicatie in App Store cu aceeasi denumire care ofera o functionalitate similara pentru terminale iPhone. Aplicatia ACDSee a fost conceputa special pentru a ne permite sa inregistram poze folosind camera principala a iDevice-urilor noastre, iar mai apoi sa le editam folosind editorul special creat de catre dezvoltatorii titlului, el continand o multitudine de optiuni care nu sunt in mod normal disponibile in aplicatia Photos creata de catre compania Apple pentru iOS.

Capture, perfect, and share your photos with ACDSee. The ACDSee iPhone app combines an innovative camera, a powerful photo editor, and a convenient collage maker with all the tools you need for a great mobile photography experience. Innovative camera for taking better pictures. Specialized shooting modes, video capture, manual controls for exposure/focus/white balance, real-time effects and adjustments, multiple flash modes, separate exposure and focus points, 6x digital zoom, a horizon level, and more.

CAMERA FEATURES

Manual Controls
Precise control of exposure, focus, shutter speed, and white balance.

Shutter Priority
Automatically adjust ISO based on shutter speed. Real-time exposure warning for under and over exposed.

Selfie Mode
Look your best with skin smoothing and lightening, front flash for dark situations, and a big button to make it easy.

Real-time Filters
24 effects including (mono, tonal, noir, fade, chrome, process, transfer, instant, and more…

Real-time Adjustments
Brightness, contrast, color temperature, vibrance, clarity, skin tune, vignette.

HDR Fusion
Automatically combine three shots taken at different exposures to create a single image with high dynamic range. Manually adjust the brightness and contrast.

  ACDSee ofera pentru inceput posibilitatea de a controla modul in care sunt inregistrate pozele prin modificarea expunerii, a focalizarii, a vitezei shutter-ului, a balantei de culori si multe, multe alte aspecte ale modului in care putem captura poze folosindu-ne terminalele. Sparat poate fi ajustat ISO-ul in baza vitezei shutter-ului, expunerea in timp real, vor fi afisate alerte pentru supra sau sub expunere, va putea fi setata o prioritate pentru shutter si nu doar atat. Mai mult, exista posibilitatea de a alege o prioritate pentru pozele de tip selfie, vor putea fi aplicate filtre in timp real si multe, multe altele.

  Aplicatia ACDSee pentru iPhone este disponibila pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil cu terminalele iPhone.

Pretul initial:
Numele:
ACDSee

1.79

DESCARCA

Developer: ACDSee.com Mobile…
Categoria: Photo & Video


Descriere: Capture, perfect, and share your photos with ACDSee. The ACDSee iPhone app combines an innovative camera, a powerful photo editor, and a convenient collage maker with all the tools you need for a great mob…


Dimensiunea aplicatiei este: 50.2 Mb


 • Mowgly

  @zaone: apropo legat de aplicatiile din cydia, am iOS7.0.6 cu jailbreak. Cand apar update-uri la aplcatii in App Store si dau click pe butonul “update”, in loc sa faca update la aplicatie, imi deschide aplicatia. Am facut update cu itunes, dar in App Store imi apare ca trebuie sa fac update la aplicatii chiar daca sunt updatate. Daca dau click pe update imi deschide iar aplicatia. Ai auzit de problema asta? Stii vreo solutie? Multumesc.

 • @Mowgly: Da, e un bug, am patit si eu pe 8.1.1. Dupa un restart si-a revenit la normal.

 • Mowgly

  Multumesc Zaone. In trecut disparea dupa restart si la mine. Acum am problema asta de cateva saptamani, si pe 4S si pe 5, si nu mai dispare. Am dat zeci de restarturi. Mai nou acum fara restart imi apare numai 1app, twitter, la update si e updatata. Deranjant e ca nu mai pot face update din telefon. Cand dau pe update imi deschide aplicatia respectiva. Bizar.

 • Mervey

  La mine s-a rezolvat cand i-am dat sa updateze automat…si-a facut el treaba si a disparut problema…

 • Mowgly

  Da. Si eu am incercat cu update automat. Aplicatii apar updatate in telefon dar in App Store in dreptul aplicatiei apare tot update in loc de open. Dar cand dau pe update se deschide aplicatia. Nu stiu de ce.

 • Mowgly

  Da. Am incercat si eu cu automatic update, dar la mine chiar daca aplicatiile se updateaza, in App Store in dreptul aplicatie apare update in loc de open. Cand dau click pe update imi deschide aplicatia. Nu stiu de ce.