CustomClock permite aplicarea de teme pentru aplicatia Clock

Clock

  CustomClock este un tweak lansat in cursul acestei dimineti in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el oferindu-ne posibilitatea de a aplica teme personalizate pentru aplicatia Clock dezvoltata de catre compania Apple pentru iOS 8 si produsele sale. Tweak-ul are disponibile o serie de teme concepute de catre dezvoltatorul sau si folosindu-le putem modifica in totalitate aspectul aplicatiei, atat in ceea ce priveste background-ul cadranului, cat si i nceea ce priveste acele acului, astfel ca putem aplica culori sau imagini diferite pentru fiecare dintre ele pentru a le imbina cat mai bune cu wallpaper-urile sau temele noastre.

Bring back support for iOS 7 clock background themes on iOS 8! Or use custom images for the hands and center dots if you’re on iOS 7 or iOS 8! CustomClock allows customizing every aspect of the clock from your theme, no need to be held back by an Asset.car file, customize the Clock! Example theme included for themers to see how themes work. No options to configure; just use your themes like normal.

  CustomClock este compatibil atat cu iOS 7, cat si cu iOS 8, iar pentru el nu exista niciun fel de setari disponibile in vreo aplicatie, ci doar teme care pot fi aplicate de catre utilizatori dupa bunul plac in baza a ceea ce a conceput dezvoltatorul pentru noi. CustomClock este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA din repo-ul BigBoss al Cydia, dar jailbreak iOS 8 – iOS 8.1 folosind Pangu trebuie facut in prealabil pentru a il putea utiliza.