Apps for RED – doneaza pentru lupta impotriva SIDA cumparand o aplicatie

Apps for RED SIDA

  Apps for RED SIDA este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in cursul acestui weekend in App Store ca parte a campaniei companiei americane de a sustine organizatia RED care lupta impotriva SIDA si colaboreaza cu Apple de cativa ani de zile in acest domeniu. In baza acestei campanii, compania Apple colaboreaza cu unii producatori de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch pentru a dona o parte din incasarile generate de vanzarea acestor aplicatii in perioada 24 noiembrie 2014 – 7 decembrie 2014, asa ca orice aplicatie listata mai jos va dona o parte din banii vostrii pentru lupta impotriva SIDA.

Apple is a proud supporter of (RED) because we believe the gift of life is the most important gift anyone can give,” said Tim Cook, Apple’s CEO. “For eight years, our customers have been helping fight AIDS in Africa by funding life-saving treatments which are having a profoundly positive impact. This year we are launching our biggest fundraising push yet with the participation of Apple’s retail and online stores, and some of the brightest minds in the App Store are lending their talents to the effort as well.

  Aceasta redirectionare a unui procent din incasarile aplicatiilor este oferita in completarea unei campanii prin care compania Apple doneaza un procent din vanzarile Black Friday si Cyber Monday catre organizatia RED, Tim Cook sustinand Apps for RED face parte cea mai mare campanie de acest gen derulata vreodata. In aceasta idee, ne putem astepta ca zeci de milioane de dolari din incasarile Apple sa ajunga in contruile organizatiei RED, fondata de catre binecunoscutul Bono, iar voi puteti contribui la acest lucru cumparand o aplicatie sau un produs Apple dintr-un magazin al companiei americane.

  Acestea fiind spuse, mai jos aveti toate aplicatiile care fac parte din aceasta campanie, ele avand un logo special modificat pentru a identifica aplicatia in App Store, in-app purchase-urile fiind deasemenea incluse in campanie. Mai jos aveti lista intreaga de aplicatii care fac parte din Apps for RED.