iPhone 6 si iPhone 6 Plus ajuta Apple sa inregistreze un record de descarcari din App Store pentru luna septembrie

App Store record descarcari

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in cursul saptamanii septembrie de catre compania Apple in magazinele sale online si in cele din lumea intreaga, cateva zeci de milioane de unitati fiind comercializate pana in prezent catre utilizatori interesati. Numarul foarte mare de utilizatori care au cumparat noile produse ale companiei Apple a determinat si o crestere substantiala a descarcarilor de aplicatii prin intermediul App Store-ului, sau cel putin asta ne spune o companie americana. Analizand primele 200 de aplicatii ale App Store, aceasta a descoperit ca ele au generat 7.8 milioane de descarcari in luna octombrie, cu 42% mai mult decat in luna septembrie.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus determina un numar record de descarcari prin App Store

  Facand o comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, vorbim despre o crestere de 39% inregistrata in descarcari dupa lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, compania americana prezentand in graficul de mai sus evolutia descarcarilor din App Store din luna februarie a anului si pana in prezent. Desi vorbim despre vesti bune pentru compania Apple, facand o analiza a modului in care au loc aceste cresteri spectaculoase in descarcari aflam ca de fapt utilizatorii nu fac altceva decat sa isi descarce in noile terminale aplicatiile utilizate in vechile dispozitive, deci nu vorbim despre o crestere substantiala a descarcarilor de aplicatii noi.

The first set of apps users download on their new iPhone 6s are likely to be those they can’t live without, which makes them much more likely to become loyal users of those apps.  The trend underscores the importance of nurturing user loyalty prior to device launches and gift-giving seasons.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 si iPhone 6 Plus se dovedesc a fi cele mai bune produse lansate de catre compania Apple anul acesta si daca inca nu sunteti convinsi, atunci poate primele cifre privind vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna va vor convinge.