HTC Animated Weather – iPhone 6+ aduce in iPhone 6 Plus widge-ul cu informatii de vreme al HTC

HTC Animated Weather - iPhone 6+

  HTC Animated Weather – iPhone 6+ este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa pentru iPhone 6 Plus widget-ul cu informatii despre vreme care a fost dezvoltat special pentru terminalele HTC. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, el a fost gandit pentru a ocupa aproximativ jumatate din ecranul terminalelor iPhone 6 Plus, afisand data, ora, temperatura si starea vremii in locatia noastra, plus o prognoza meteo privind starea vremii pentru urmatoarele zile in locatia in care ne aflam.

Uses iWidget preferences for setup. Many UI customizations available in preferences. Setup using the WOEID weather code used by Yahoo Weather. I have created a custom icon layout map for HomeScreen Designer that puts icons under the widget. This should also be compatible with LockHTML3 – You may need to edit the advanced widget location inside of LockHTML3 and change the „Y” axis coordinate to a value of +20 to move it out from under the top of the status bar.

  HTC Animated Weather – iPhone 6+ permite o oarecare personalizare si impune instalarea platformei iWidget pentru a afisa informatiile pe ecran, iar per total veti avea parte de o experienta de utilizare extrem de interesanta. HTC Animated Weather – iPhone 6+ este disponibil pentru descarcare din repo-ul ModMyi al Cydia si este compatibil numai cu iPhone 6 Plus.