Programmable SMS (iOS 8) permite progamarea trimiterii de mesaje SMS si raspunderea automata (Video)

  Programmable SMS (iOS 8) este un nou tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem programa trimiterea de SMS-uri oricand si oricum dorim. In clipul video de mai sus puteti vedea tweak-ul in actiune si observati ca el ofera optiuni pentru crearea, modificarea si stergerea de task-uri de trimitere automata a SMS-urilor, ele putand fi indeplinite folosind pluginul Activator. Mai mult decat atat, tweak-ul are si optiuni de programare a unor SMS-uri ce sunt trimise automat la primirea de mesaje, astfel ca prietenii nostri vor avea un mesaj cand nu putem raspunde la mesajele lor.

Allows you to create, modify and delete Activator actions to send text messages. Scheduled texts – bind a message to ‘scheduled’ event in activator. Auto reply to ‘X’ – bind a message to ‘received message from X’ event to auto reply. ‘Joined/left x wifi’ – send messages based on the wifi ‘location’. Configure text message actions from Settings app. Bind actions in Activator.

  Folosind Programmable SMS (iOS 8) putem raspunde automat la mesajele primite in terminale, putem primi SMS-uri cand iPhone-ul nostru se conecteaza sau deconecteaza de la o retea Wi-Fi si multe, multe altele. Programmable SMS (iOS 8) este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.