Clientii eMAG ridica primele produse comandate cu 1 leu

eMAG resigilate 1 leu

  Ieri Romania intreaga a aflat ca eMAG a vandut produse resigilate cu 1 leu, fata de preturile normale ce depaseau 1000 de euro in anumite cazuri, si o parte s-a revoltat deoarece nu a profitat de ocazie pentru a cumpara ceva, in timp ce a doua parte a numit totul drept o campanie de marketing a magazinului. Desi reprezentantii eMAG au sustinut ca totul a fost doar o eroare de sistem care i-a costat aproximativ 250.000 de euro si ca folosind aceasta suma si-ar fi putut regiza o campanie de promovare mult mai buna, important este ca oamenii care au comandat acele produse au intrat in posesia lor, sau cel putin o parte dintre ei.

Clientii eMAG ridica primele produse comandate cu 1 leu

In acest forum aveti destule persoane care confirma faptul ca au reusit sa ridice de la eMAG produsele comandate cu doar 1 leu in urma erorii de sistem avute de catre magazinul online, dar livrarile pentru ele inca nu au inceput. Doar cei care au vizitat un showroom al eMAG au reusit sa intre in posesia produselor comandate si pentru care au ales ridicarea din magazin, comenzile fiind onorate in totalitate pentru primele persoane care le-au ridicat si confirmat. Cei de la eMAG au confirmat in cursul zilei de ieri ca vor suporta pierderea si vor livra produsele oamenilor, lucru pe care extrem de putine magazine online il fac.

Desi exista multe speculatii cu privire la ceea ce se ascunde in spatele acestei povesti, conteaza mai putin daca e vorba de o campanie de promovare sau de o greseala, atat timp cat oamenii isi primesc produsele comandate din pur noroc. Din pacate probleme similare au existat in trecut la multe magazine online, iar majoritatea dintre ele au preferat sa anuleze comenzile clientilor in loc sa suporte pierderea, lucru care le-ar fi adus mai multa publicitate pozitiva decat si-ar fi imaginat.