WiFried rezolva problemele conexiunilor Wi-Fi lente in iOS 8

Wi-Fi

  WiFried este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa rezolvam problemele conexiunilor Wi-Fi lente in iOS 8. Daca va intrebati cum anume reuseste el sa faca acest lucru, ei bine dezvoltatoru sau ne spune in descrierea pachetului ca dezactivarea completa a sistemului AirDrop si a daemon-urilor care ruleaza in background pentru el are drept rezultat si imbunatatirea simtitoare a vitezelor Wi-Fi pentru navigarea pe internet sau transferul de date intre iDevice-urile noastre.

Allows you to enable/disable AWDL/AirDrop fully which fixes severe performance WiFi issues on iOS 8. Access enable/disable via the Control Center Air Drop settings.

  WiFried nu necesita vreo configurare suplimentara si isi implementeaza functionalitatea chiar din momentul instalarii in terminalele noastre, deci per total ar trebui sa simtiti o rezolvare a problemelor dupa finalizarea procesului de instalare, dar asta numai in iOS 8.1. WiFried este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul ModMyi al Cydia.