Prima Pagina Cydia WiFried rezolva problemele conexiunilor Wi-Fi lente in iOS 8

WiFried rezolva problemele conexiunilor Wi-Fi lente in iOS 8

Wi-Fi

  WiFried este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa rezolvam problemele conexiunilor Wi-Fi lente in iOS 8. Daca va intrebati cum anume reuseste el sa faca acest lucru, ei bine dezvoltatoru sau ne spune in descrierea pachetului ca dezactivarea completa a sistemului AirDrop si a daemon-urilor care ruleaza in background pentru el are drept rezultat si imbunatatirea simtitoare a vitezelor Wi-Fi pentru navigarea pe internet sau transferul de date intre iDevice-urile noastre.

Allows you to enable/disable AWDL/AirDrop fully which fixes severe performance WiFi issues on iOS 8. Access enable/disable via the Control Center Air Drop settings.

  WiFried nu necesita vreo configurare suplimentara si isi implementeaza functionalitatea chiar din momentul instalarii in terminalele noastre, deci per total ar trebui sa simtiti o rezolvare a problemelor dupa finalizarea procesului de instalare, dar asta numai in iOS 8.1. WiFried este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Marian

  L-a incercat cineva, functioneaza bine ?

 • LucianS

  E la fel.Testat cu speedtest.

 • neolax

  poate doar in unele momente ajuta , momentan nici eu nu simt vreo diferenta

 • Marian

  Ms baieti

 • Lucian84

  Din câte vad se pare ca asta este adevăratul motiv pentru care Apple accepta jailbreak-ul, așteaptă ca alții sa le rezolve problmele si apoi le pun intr-un nou iOS. Probabil nu mai vrea sa plătească oameni pentru crearea iOS-ului, scot un iOS brut, hakerii il îmbunătățesc si ei vin cu un update !!!

 • Iulian

  Confirm, nu schimba nimic, dureaza mult pana gaseste reteaua, pe ios 7.1.2 nu se intampla asa.

 • Roby

  Iulian…..!!! Ce confirmi!!? Este pentru ios 8……

 • Bogdan

  Eu sincer vad o imbunatatire la receptia wifi. 5S 8.1