eMAG resigilate – cu 1 leu puteai cumpara produse de sute de euro

emag resigilate 99% reducere

  Resigilatele eMAG au fost la foarte mare cautare in cursul noptii trecute cand magazinul online afisa un pret de doar 1 leu pentru o multitudine de produse care aveau aplicata in mod aparent eronat o reducere de 99% fata de pretul de baza. Dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, o multitudine de produse disponibile in oferta retailerului au avut aplicate reduceri eronate, in unele cazuri de 99%, iar acest lucru le-a adus un pret final de doar 1 leu si se pare ca o multitudine de persoane ce vizitau website-ul magazinului online au profitat de ocazie pentru a le cumpara.

eMAG resigilate vandute cu 1 leu

  Conform directorului general al eMAG, Iulian Stanciu, valoarea totala a produselor comandate de catre clienti este de peste 1 milion de lei si toti cei care au profitat de eroare isi vor primi comenzile pe cheltuiala magazinului. Aceasta este prima oara cand exista semenea probleme pentru eMAG resigilate, dar nu si prima oara cand magazinul este nevoit sa onoreze comenzi in pierdere din cauza unor aparente erori ale sistemului care stabileste preturile, cu cativa ani in urma o multitudine de clienti profitand de o greseala similara pentru a cumpara televizoare la preturi derizorii, publicitatea generata pe marginea subiectului aducand multa atentie pentru cei de la eMAG, lucru care se intampla si acum.

emag resigilat 1 leu

Pentru un magazin precum eMAG, pierderea generata de vanzarea cestor produse resigilate la pretul de doar 1 leu, in anumite cazuri, este acoperita de profitul generat de Black Friday, asa ca in final ei castiga multa reclama gratuita. Daca va intrebati si care au fost cele mai interesante produse la pretul de doar 1 leu, ei bine vorbim despre trminale Samsung Galaxy S4, masini de spalat, switch-uri, aparate de ras, sau chiar televizoare, unele produse avand preturi ce se apropie de valoarea de 1000 de euro, astfel ca unii clienti vor putea spune ca au cumparat destept de Black Friday si au beneficiat de reduceri adevarate.

UPDATE: Iata si pozitia oficiala a magazinului privine roarea generata pentru eMAG resigilate, iar conform lor valoarea totala a produselor comandate este de 1.157.200 lei, cea mai pare reducere fiind aplicata pentru un Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 al carui pret de 4.796 lei a fost redus la doar 3 lei.

Bucureşti, 24 noiembrie 2014 –  eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a înregistrat duminică, 23 noiembrie, în intervalul 20.30-22.59, o eroare la încărcarea prețurilor pentru anumite produse resigilate. Eroarea a determinat prețuri de vânzare cuprinse între 1 leu și 8 lei pentru o gamă largă de produse.

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

„Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei. În cele două ore în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 21:00 la 23:00, au fost comandate, în total, 730 de produse.

emag resigilat 1 leu

35 COMENTARII

  1. Cred ca de reclama e. Cineva sa vina concret cu dovezi ca a cumparat cu 1 leu. La fel si cu iPhone 5s la 1500 lei a fost pe stoc dar s-a terminat stocul instant(probabil fara sa cumpere nimeni). De la an la an se vine cu idei noi pentru prostirea prostimii. Loool

  2. nu prea imi vine a crede ca va onora acele comenzi.astept cu mare curiozitate sa vad zilele viitoare daca vor primi cei ce au comandat acele produse,pt ca daca va fi asa ,teoretic la sute de comenzi ar trebui sa vuiasca presa si lumea despre situatia asta.deobicei cand erau astfel de erori clientii erau anuntati si se anula comanda instant.nu vad acum de ce ar fi diferit.eu personal am comandat acum vreun an de la ei de la resigilate un ip5s care era la 1999 si era doar amabalaj deschis la precizare ,pe cand cele cu urme fine etc erau la 2300-2400 ron.in max cateva ore am fost instiintat ca acel aparat chipurile prezinta niste probleme tehnice si va fi anulata comanda .

  3. @rundown: Nu cred ca a fost vrajeala, nu e prima oara cand fac ei lucruri de genul asta si pierderea e nesemnificativa.
    Parerea mea este ca e vorba despre o pregatire pentru Black Friday v2 de vinerea asta.

  4. Sunt persoane care au ridicat deja produsele din showroom. Cei cu ultrabookuri, au pus poze pe net. Aștept și eu sa îmi fie livrate 22 de produse, eu sunt mai comod 🙂

  5. cu iphone 5s la 1500 nu au mintit, un prieten care a fost langa mine chiar si-a luat, insa eu nu am putut sa iau ca s-a terminat stocul in 20 de secunde 🙂

  6. Nu pot sa cred . Cat de mult mă oftic. Nu luam și eu vreo 30 de smart tv-uri:))?
    E reala ttea. S-a mai întâmplat în anii trecuți și comenzile au fost onorate.

  7. @masypo ce faceai ieri pe la 9 asa? te uitai la “Schimb de mame” pe prima tv sau la “Ochii din umbra cu Ernest” pe kanal d? :)))…

  8. Conform celor de la eMAG nu a fost altceva decat o eroare. Ei spun ca de astia 200 de mii de euro pierduti faceau o campanie de marketing mai buna decat ceea ce au obtinut cu promovarea din greseala.

  9. E vrajeala pentru prosti….au umplut azi toata media cu stirea asta, dpdv IT este absolut imposibil sa “greseasca” softul preturile doar la anumite produse din mai multe categorii.

  10. Bai nu știu ce sa zic cu eroarea asta…acum 1 an sau 2 au făcut la fel….sa nu fie un fel de marketing intr-un fel sau altul,asta cu eroarea eu personal nu o halesc.nici acum si nici in trecut nu am auzit de nici o demitere,ca na cineva trebuie sa fie răspunzător de eroare!dar in schimb ei numai la tv la știri pe toate canalele….sa fim serioși acum….

  11. Referitor la IPhone 5s pot zice că a fost pe bune reducere. Un tovarăș a luat 1 bucata la 1500 de lei. Daca mai are factura poate fac cumva sa ajungă la admin să o încarce să vadă că nu a fost țeapă.

  12. E atat de veche vrajeala asta, incat in SUA (acolo a aparut prima data) cine o mai practica, intra automat in vizorul fiscului si plateste taxele aferente la valoarea de piata a bunurilor vandute “din greseala” cu 1$, 1 cent, etc.
    Strict marketing !
    Cu cei 275000 de euro care “i-au pierdut” nu si-ar fi facut niciodata campanie pe TOATE posturile TV / radio si internet.

    Cei care au apucat sa cumpere sunt norocosi! Stocurile sunt limitate si foarte bine gandite, astfel incat lumea sa fie informata asupra mai multor categorii de produse comercializate de magazinul respectiv.

    Pe viitor o sa aiba astfel de “carente in sistem” mult mai multe magazine on-line 😉