eMAG resigilate – cu 1 leu puteai cumpara produse de sute de euro

emag resigilate 99% reducere

  Resigilatele eMAG au fost la foarte mare cautare in cursul noptii trecute cand magazinul online afisa un pret de doar 1 leu pentru o multitudine de produse care aveau aplicata in mod aparent eronat o reducere de 99% fata de pretul de baza. Dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, o multitudine de produse disponibile in oferta retailerului au avut aplicate reduceri eronate, in unele cazuri de 99%, iar acest lucru le-a adus un pret final de doar 1 leu si se pare ca o multitudine de persoane ce vizitau website-ul magazinului online au profitat de ocazie pentru a le cumpara.

eMAG resigilate vandute cu 1 leu

  Conform directorului general al eMAG, Iulian Stanciu, valoarea totala a produselor comandate de catre clienti este de peste 1 milion de lei si toti cei care au profitat de eroare isi vor primi comenzile pe cheltuiala magazinului. Aceasta este prima oara cand exista semenea probleme pentru eMAG resigilate, dar nu si prima oara cand magazinul este nevoit sa onoreze comenzi in pierdere din cauza unor aparente erori ale sistemului care stabileste preturile, cu cativa ani in urma o multitudine de clienti profitand de o greseala similara pentru a cumpara televizoare la preturi derizorii, publicitatea generata pe marginea subiectului aducand multa atentie pentru cei de la eMAG, lucru care se intampla si acum.

emag resigilat 1 leu

Pentru un magazin precum eMAG, pierderea generata de vanzarea cestor produse resigilate la pretul de doar 1 leu, in anumite cazuri, este acoperita de profitul generat de Black Friday, asa ca in final ei castiga multa reclama gratuita. Daca va intrebati si care au fost cele mai interesante produse la pretul de doar 1 leu, ei bine vorbim despre trminale Samsung Galaxy S4, masini de spalat, switch-uri, aparate de ras, sau chiar televizoare, unele produse avand preturi ce se apropie de valoarea de 1000 de euro, astfel ca unii clienti vor putea spune ca au cumparat destept de Black Friday si au beneficiat de reduceri adevarate.

UPDATE: Iata si pozitia oficiala a magazinului privine roarea generata pentru eMAG resigilate, iar conform lor valoarea totala a produselor comandate este de 1.157.200 lei, cea mai pare reducere fiind aplicata pentru un Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 al carui pret de 4.796 lei a fost redus la doar 3 lei.

Bucureşti, 24 noiembrie 2014 –  eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a înregistrat duminică, 23 noiembrie, în intervalul 20.30-22.59, o eroare la încărcarea prețurilor pentru anumite produse resigilate. Eroarea a determinat prețuri de vânzare cuprinse între 1 leu și 8 lei pentru o gamă largă de produse.

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

„Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei. În cele două ore în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 21:00 la 23:00, au fost comandate, în total, 730 de produse.

emag resigilat 1 leu

Articolul precedentCustomClock permite aplicarea de teme pentru aplicatia Clock
Articolul următoreMAG si probleme cu livrarea produselor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.