WatchBoard aduce interfata Apple Watch in iPhone si iPad (Video)

  WatchBoard este un nou tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar exact precum predecesorii sai, el are rolul de a inlocui interfata normala a sistemului de operare cu cea a viitorului Apple Watch. In clipul video de mai sus aveti prezentata interfata care este oferita de catre acest tweak pentru posesorii de iDevice-uri dornici de o schimbare radicala a interfetei sistemului de operare, ea inlocuind complet Springboard-ul cu viitoarea interfata a Apple Watch, incluzand aici si functiile de zoom pe grupuri de aplicatii, de repozitionare a lor si multe altele.

Watchboard is a full homescreen replacement, inspired by the Apple Watch icon layout. It is incredibly smooth, even with hundreds of icons. The icons are completely rearrangeable, making it easy to place them in groups or even design images out of your icon placement. The entire interface is zoomable, so you can get a bird’s eye view over all of your apps, or zoom in to see the details of each icon.

WatchBoard interfata Apple Watch pe iPhone si iPad

  Conform descrierii dezvoltatorului, WatchBoard functioneaza atat in landscape cat si in portratit mode, permite delimintarea spatiului dintre iconitele afisate in interfata, permite afisarea iconitelor in format circular sau patrat, dar si ascunderea sau afisarea numelor lor. WatchBoard  este gandit pentru a functiona cat se poate de fluid si a permite trecerea de la interfata sa la cea nativa a iOS folosind un simplu swipe, tweak-ul avand nevoie de putina putere de procesare, ia compatibilitatea cu tabletele iPad il face unic in Cydia.

Notable Features:
Works in portrait and landscape orientation, if your device supports it
Ability to adjust the icon spacing
Choose between circle icons or Apple’s rectangular style
Show or hide the icon labels
Smoothly zoom in or out to the distance you want
Easily change between Watchboard or Apple’s home screen with the flip of a switch
Is extremely CPU efficient, works well with lots of icons
Works on iPad!
No DRM!! Purchase once and install Watchboard on all of your personal devices

  WatchBoard  este disponibil la pretul de 4$ in repo-ul BigBoss al Cydia.