Apple actualizeaza pagina Apple Watch cu noi detalii despre produs

Apple Watch fete

  Apple Watch este primul smartwatch produs de catre compania Apple si la inceputul anului viitor ar trebui sa il avem disponibil pentru achizitie in magazinele companiei americane, dar pana atunci pagina dedicata lui pe apple.com a fost actualizata cu noi informatii. In trecut Apple avea o pagina numita functii in care descria tot ceea ce poate oferi Apple Watch pentru utilizatorii sai, dar incepand de aseara compania americana a introdus o serie de materiale noi incare descrie temele si fetele ce pot fi utilizate pentru ceas, modurile in care produsul se poate interconecta cu accesorii sau terminale iPhone, plus moduri de monitorizare a sanatatii.

  Separat de acestea, compania Apple descrie acum modurile in care pot fi instalate si utilizate “fetele” Apple Watch-urilor si ce tip de informatii afiseaza ele pentru utilizatori, plus diversele tipuri de fete care pot fi create de catre dezvoltatori pentru noi. Mai mult decat atat, Apple descrie si procedurile prin care noi putem personaliza fetele instalate in Apple Watch folosnd un iPhone, oferind cateva exemple destul de utile pentru optiunile de personalizare ale fetelor.

Apple Watch functie

  In continuare avem detalii despre modalitatile de comunicare existente intre Apple Watch si restul iDevice-urilor Apple, sau accesorii pentru monitorizarea starii de snatate, plus diverse metode prin care produsul ne atentioneaza prin vibratii subtile in timpul utilizarii. In final avem si informatii despre notificarile interactive pe care Apple Watch le afiseaza pe micutul sau ecran multumita aplicatiilor pe care dezvoltatorii le pot lansa in App Store pentru noi, asa ca vom avea parte de o functionalitate extrem de interesanta.

  Ceea ce pagina dedicata Apple Watch nu include sunt informatiile privid pretul pentru care compania americana il va comercializa pe piata de la inceputul anului viitor, dar informatiile aparute pana acum indica faptul ca el va fi disponibil la un pret incepand cu 350$ pentru cel mai ieftin model, versiunea din aur urmand a costa pana la 5000$.

6 COMENTARII

  1. 350 euro va fi varianta aluminiu cu bratara sport. daca vrei calitate standard de un ceas adevarat sa zic, merita sa iei varianta all aluminiu dar probabil sare de 500-600 euro