Black Friday continua in Romania pe 28 noiembrie

Black Friday

  Black Friday a avut loc in Romania intr-un prim val pe data de 21 noiembrie cand eMAG si alte magazine online au facut reduceri la sute de mii de produse si au generat in vanzari de cateva sute de milioane de lei intr-o singura zi. In mod normal Black Friday trebuia organizat maine, pe 28 noiembrie, asa cum se intampla in toata lumea, dar Ziua Nationala a Romaniei a fost unul dintre motivele principale pentru care romanii nu aveau sa fie concentrati pe promotii, astfel ca magazinele online au decis sa-si organizeze campaniile dupa bunul plac, exact precum in anii trecuti.

Black Friday pe 28 noiembrie in Romania

  Black Friday din 28 noiembrie nu va aduce aceeasi agitatie si aceleasi preturi reduse la marile magazine online, dar va aduce diverse alte promotii atat la ele, cat si la magazinele fizice din intreaga tara. De la supermarket-uri pana la lanturi de fast-food, Black Friday este prezent aproape oriunde si daca veti vizita vreun mall, cu siguranta veti fi asaltat de reduceri peste reduceri la aproape orice fel de produse. Era destul de logic faptul ca unele magazine vor organiza Black Friday la data anterioare si unele vor organiza campaniile in cursul acestui weekend, deci daca nu ati cumparat nimic, nu trebuie sa va ingrijorati.

  Black Friday va fi organizat acum pentru multiple zile, pana pe 2 decembrie, iar acest lucru are la baza faptul ca in Romania avem un weekend prelungit prilejuit de Ziua Nationala a Romaniei, asa ca veti beneficia de reduceri in toate cele 4 zile. Ca de obicei, va recomand sa vizitati iDevice.ro in cursul acestui weekend pentru a afla care sunt cele mai bune produse disponibile la PRET REDUS in marile magazine online din tara noastra si sa adaugati la favorite pagina de reduceri Black Friday unde vor fi publicate si actualizate pe parcursul zilelor toate informatiile.

  Pana una alta, aveti mai jos cateva recomandari pentru a cumpara oricare dintre cele cateva mii de produse disponibile la pret redus.