Vodafone Black Friday aduce pana la 100% reducere la iPhone

Vodafone Black Friday se apropie de final, insa operatorul de telefonie mobila isi actualizeaza constant ofertele disponibile in propriul magazin online, astfel ca aveti posibilitatea de a cumpara iPhone 5S si iPhone 5C cu pana la 100% reducere chiar acum.

Vodafone Black Friday

Vodafone Black Friday a intrat pe “ultima suta de metri” in aceasta pagina, iar operatorul de telefonie mobila listeaza in momentul de fata doar cele mai bune reduceri de care puteti beneficia prin intermediul magazinului sau online. Incep cu reducerile pentru terminale iPhone, in cursul acestei zile iPhone 5S si iPhone 5C putand fi achizitionate cu reducere de pana la 100% de la operatorul de telefonie mobila, asta desigur daca achizitionati si un abonament pe masura pentru ele.

Vodafone Black Friday 100% reducere la iPhone si Android

Mergand mai departe avem binecunoscutele reduceri pentru terminale Android, ele aducand exact aceeasi reducere de pana la 100% si doar daca veti incheia un contract nou al carui perioada contractuala va fi de 24 de luni pentru a acoperi subventia. Pentru a face lucrurile si mai atractive, cei de la Vodafone au decis sa tripleze valoarea punctelor de loialitate oferite in cadrul Vodafone Black Friday, astfel ca veti beneficia de o reducere substantiala daca aveti multe puncte adunate.

In continuare cei de la Vodafone nu uita ca avem nevoie si de accesorii pentru terminalele noastre mobile, astfel ca au o gama extrem de diversificata de accesorii din care puteti alege viitoarea carcasa si folie care va vor proteja terminalele. Nici tabletele nu sunt uitate in cadrul Vodafone Black Friday, doar ca in cazul lor avem parte doar de un voucher de reducere de 150 LEI, acesta fiind utilizabil mai apoi tot in magazinul online al operatorului pentru diverse alte achizitii.

  In final Vodafone Black Friday ne aduce si posibilitatea de a beneficia de promotia pentru Cartela Vodafone, care ne ofera NELIMITAT MINUTE SI SMS pentru suma de numai 9 euro, totul in aceasta pagina.

2 COMENTARII