Aplicatia gratuita a saptamanii a fost dezvaluita in App Store Romania

Aplicatia gratuita a saptamanii a fost dezvaluita in cursul acestui inceput de weekend, compania Apple actualizand promotiile disponibile in App Store pentru aplicatii, ea fiind promovata in sectiunea Editor’s Choice.

Things

Things ramane in continuare, in mod destul de ciudat aplicatia gratuita aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in cursul acestei saptamani si vorbim despre un task manager care ne permite sa ne ordonam o gama diversificata de task-uri pe care trebuie sa le intreprindem pe parcursul unei zile, aplicatia anuntandu-ne constant cu tot ceea ce trebuie sa facem pentru a le indeplini. Apple a anuntat saptamana trecuta aceasta aplicatie ca fiind aplicatia gratuita aleasa in aceasta sectiune si mentinerea sa este neobisnuita, avand in vedere ca de obicei compania americana pregatea cate o aplicatie noua la fiecare sfarsit de weekend, dar probabil suprapunerea cu Black Friday a facut-o sa isi schimbe planurile.

Things is a delightful and easy to use task manager. It’s the perfect companion for everything you want to achieve in life, offering a great balance between ease of use and powerful features. When you start using Things, you’ll be surprised how easy it is to enter and manage your tasks. And with Things’ beautiful interface, task management becomes a delight. But all of this doesn’t come at the expense of power – everything you wish for in a task manager, Things has you covered.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, aplicatia Things are o interfata intuitiva care permite adaugarea cu usurinta a oricarui tip de mesaje cu task-uri ce trebuie indeplinite, plus date la care suntem alertati. Mai mult decat atat, aplicatia gratuita permite o categorizare fina a tuturor task-urilor noastre, astfel ca le vom avea listate exact in ordinea in care trebuie indeplinite in timpul unei zile, deci veti avea un asistent virtual in telefonul vostru. Things este disponibila ca aplicatia gratuita a saptamanii pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.


Pretul initial:
Numele:
Things

Gratuit

DESCARCA





Developer: Cultured Code Gmb…
Categoria: Productivity


Descriere: ****************************************
Things has been selected by Apple as FREE APP OF THE WEEK for Thanksgiving. Download the app for free before November 28 and save $9.99 (US)!

Things for iPad is al…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.0 Mb


Pretul initial:
Nume:
Things for iPad

Gratuit

s





Developer: Cultured Code Gmb…
 iPad Only
Categoria: Productivity


Descriere: ****************************************
Things has been selected by Apple as FREE APP OF THE WEEK for Thanksgiving. Download the app for free before November 28 and save $19.99 (US)!

Things for iPhone is also free this week as a separate download, and y…


Dimensiunea aplicatiei este: 22.5 Mb


1 COMENTARIU